• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dziesmu un deju svētku suvenīrus par 16 000 eiro ražos un tirgos SIA Dinoss

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 00:33, 21.05.2023


Uzņēmums "Dinoss" izsolē saņēmis tiesības ražot un tirgot Dziesmu un deju svētku suvenīrus par 16 000 eiro, informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.


Foto: LETA

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīru ar svētku zīmi ražošanas un tirdzniecības lielās licences izsoles noteikumi paredzēja, ka izsoles priekšmeta sākuma cena bija 15 500 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli 2690 eiro apmērā.

Noteikumos arī norādītas suvenīru tirdzniecības vietas, piemēram, "Arēnas Rīga" teritorijā suvenīri jātirgo 2.jūlijā un 3.jūlijā, Vērmanes dārzā un Esplanādē - no 3.jūlija līdz 9.jūlijam, Daugavas stadionā - no 3.jūlija līdz 6.jūlijam, Mežaparkā - no 4.jūlija līdz 10.jūlijam.

SIA "Dinoss" ir apņēmusies izgatavot un nodot LNKC vajadzībām bez atlīdzības 3500 kreklus un 1500 cepures. Tāpat uzņēmumam jānodrošina suvenīru ražotāja vai LNKC noteiktajai pārdošanas cenai piemērot uzcenojumu ne vairāk par 50%. SIA "Dinoss" piemēros suvenīriem 10% atlaidi, lai tos varētu iegādāties Dziesmu un deju svētku dalībnieki.

Ertmane norādīja, ka gan svētku dalībnieki, gan interesenti mājaslapā "svetkuveikals.lv" var iegādāties XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīrus: apģērbus, cepures un dažādus aksesuārus ar svētku zīmi. Plānots, ka veikals laika gaitā tiks papildināts ar vēl citiem suvenīriem.

Kā liecina "Firmas.lv", SIA "Dinoss" pieder Aivaram Ravam. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 650 eiro. 2020.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,3 miljoni eiro, bet peļņa - 628 805 eiro. 2021.gadā SIA "Dinoss" apgrozījums bija 2,5 miljoni eiro, bet peļņa - 479 654. Dati par pagājušo gadu pagaidām nav pieejami.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Lasiet arī

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Ekonomika Ēka Brīvības un Ģertrūdes ielu stūrī izsolīta par 4,19 miljoniem eiro

Vēsturiskais nekustamais īpašums Brīvības ielā 68, Rīgā, nosolīts par 4,19 miljoniem eiro, kas ir par 1,49 miljoniem eiro vairāk nekā noteiktā izsoles sākumcena 2,7 miljonu eiro apmērā, informē VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ).

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).