• Aina,
  • Anete
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Visiem motofaniem! Baltijā darbu sācis motociklu nomas pakalpojums

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 13:31, 13.05.2023


Baltijas valstīs darbu sācis "BMW Motorrad" motociklu nomas pakalpojums "Rent a Ride", informēja kompānijas "Inchcape Motors Latvia" pārstāvji.


Ilustratīvs foto.

Latvijā interesentiem būs iespēja iznomāt kādu no vairākiem platformā pieejamajiem motocikliem oficiālajā "BMW Motorrad" pārstāvniecībā "Inchcape Motors Latvia".

"BMW Motorrad" autocentra direktors Andris Ustups norāda, ka šī pakalpojuma nodrošināšanai ieguldītās investīcijas ietilpst vienā projektā ar gaidāmo jauno, modernizēto un lielāko "BMW Motorrad" salonu Baltijā, kurš Rīgā tiks atvērts jau drīzumā, līdz ar to pagaidām uzņēmums nevar sniegt konkrētu vai aptuvenu ieguldīto investīciju apjomu.

Ustups norādīja, ka "BMW Motorrad" motociklu nomas "Rent a Ride" platforma ir "BMW Motorrad" rūpnīcas izstrādāta un uzturēta globāla platforma un savu darbību sākotnēji uzsāka 2018.gadā trīs Eiropas valstīs - Vācijā, Austrijā un Francijā, pakāpeniski paplašinot iesaistīto pārstāvju skaitu visā pasaulē. Šogad šim pārstāvju lokam ir ieguvis tiesības pievienoties arī oficiālais "BMW Motorrad" pārstāvis "Inchcape Motors Latvia", kas arī turpmāk būs atbildīgs par šī pakalpojuma nodrošināšanu Latvijā.

Uzņēmuma "BMW Motorrad" radītā platforma "Rent a Ride" ir pieejama 22 valstīs Eiropā un ASV. Sadarbojoties ar partneriem un dīleriem katrā valstī, platforma piedāvā populārākos jaunos BMW motociklu modeļus nomai līdz 28 dienām.

Latvijā nomai šobrīd ir pieejami seši motociklu modeļi - "R 18 Transcontinental", "R 1250 GS", "F 850 GS", "CE 04", "G 310 GS" un "K 1600 B".

Lai iznomātu kādu no pieejamajiem motociklu modeļiem, ir nepieciešams personu apliecinošs dokuments, kā arī A kategorijas vadītāja apliecība. Pēc tam izmantojot motociklu nomas platformu "rentaride.com/en/" ir iespējams izvēlēties vēlamo nomas laika periodu un attiecīgo valsti, kurā ir vēlme iznomāt BMW motociklu.

Šobrīd "Rent a Ride" pakalpojumu ir iespējams saņemt "BMW Motorrad" oficiālā izplatītāja autocentrā Rīgā, Dārzciema ielā 64A.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Inchcape Motors Latvia" reģistrēta 1992.gadā un tās pamatkapitāls ir 28,234 miljoni eiro. Uzņēmuma finanšu dati par pērno gadu vēl nav pieejami, bet 2021.gadā tas strādāja ar 85,31 miljona eiro apgrozījumu un 2,26 miljonu eiro peļņu.

"Inchcape Motors Latvia" pieder Nīderlandē reģistrētajai "Inchcape International group".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Turpmāk pensijas varētu pārskatīt pilnā apmērā

No nākamā gada valsts pensijas indeksējamo robežu varētu palielināt līdz 100% no iepriekšējā gada vidējās apdrošināšanas iemaksu algas, paredz valdībā atbalstītais likumprojekts, par kuru kopā ar nākamā gada budžeta pakotni vēl būs jālemj Saeimai.

Ekonomika Piektdaļa jauniešu uzticētu mākslīgajam intelektam izvēlēties profesiju (+VIDEO)

Vienlaikus mūsdienu apstākļos svarīgi attīstīt prasmi kritiski domāt un atpazīt rīku ģenerēto saturu.

Ekonomika Elektrības vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā pieauga 2,8 reizes

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā pieauga 2,8 reizes un bija 131,19 eiro par megavatstundu (MWh), informē AS "Latvenergo" pārstāvji.

Ekonomika Latvijā nākamajam gadam abonēšanai piedāvā 443 preses izdevumus

"Latvijas pasts" abonēšanai piedāvā 24 laikrakstus latviešu valodā, 18 laikrakstus krievu valodā, 153 žurnālus latviešu valodā, 30 žurnālus krievu valodā, 43 novadu preses izdevumus un 175 ārvalstu preses izdevumus.

Lasiet arī