• Georgs,
  • Jurģis,
  • Juris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


airBaltic iekļauj Agādīru kā otro Āfrikas galamērķi

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 21:05, 12.05.2023


Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka gaidāmajā ziemas sezonā, kas sāksies 2023. gada oktobra beigās, tiks iekļauts jauns maršruts – Rīga–Agādīra (Maroka).



Pirmais lidojums jaunajā maršrutā paredzēts 4. novembrī, un sagaidāms, ka tas ilgs 5 stundas un 45 minūtes.

Agādīra kļūs par airBaltic otro galamērķi Marokā un Āfrikas kontinentā, papildinot jau tā iecienīto maršrutu Rīga–Marrākeša.

Agādīra ir satriecoša piekrastes pilsēta, kas atrodas Marokas dienvidu daļā un ir slavena ar saulainiem laikapstākļiem, elpu aizraujošām pludmalēm un dinamisku kultūru. Tās siltais klimats un plašais aktivitāšu klāsts, tostarp sērfošana un pārgājieni, padara to par pievilcīgu galamērķi ceļotājiem, kas ziemas laikā meklē patvērumu no aukstākiem laikapstākļiem.

Turklāt, tā kā Agādīra atrodas tikai trīs stundu brauciena attālumā no Marrākešas, ceļotāji var pagarināt savu ceļojumu un vairāk iepazīt kontinentu, sākumā ierodoties vienā vietā un aizlidot mājās no otras.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Ģeopolitiskā situācija visvairāk negatīvi ietekmē investīciju vidi valstī

Nepalielinot investīcijas, ir grūti iedomāties, ka varēsim sagaidīt Latvijas ekonomikas izrāvienu.

Ekonomika Skolēnu nodarbināšanai vasarā pieteikušies vairāk nekā 800 darba devēji

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) skolēnu vasaras nodarbinātības pasākuma īstenošanai pieteikušies vairāk nekā 800 darba devēji.

Ekonomika Latvijas iedzīvotāji par labāku darbavietu uzskata valsts sektoru

Latvijā 52% iedzīvotāju par labāku darbavietu uzskata valsts sektoru, tviterī raksta pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Ekonomika Vasarā airBaltic nodrošinās speciālos reisus uz Liepāju. Cik maksā lidojums?

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šogad jūlijā un augustā nodrošinās speciālos reisus uz Liepāju, liecina informācija "airBaltic" mājaslapā.

Lasiet arī

Ekonomika Aviokompānijai «airBaltic» beidzot ir peļņa. Cik tā ir liela?

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar auditēto peļņu 33,652 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš, savukārt koncerna apgrozījums, salīdzinot ar 2022.gadu, palielinājās par 33,5%, sasniedzot 667,982 miljonus eiro, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Ekonomika «airBaltic» sāk lidojumus uz Alikanti

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šodien sāk lidojumus divas reizes nedēļā uz Alikanti, Spānijā, aģentūru LETA informēja Rīgas lidostas pārstāvji.

Ekonomika Vai atsāks lidojumus uz Liepāju? Gausam ir atbilde

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidojumiem uz Liepāju nav ekonomiska pamatojuma ar pašreizējo pasažieru plūsmu, intervijā aģentūrai LETA atzina "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Ekonomika Gauss: «airBaltic» šogad pārsniegs 2019.gada pārvadāto pasažieru rādītājus

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šogad pārsniegs 2019.gadā pārvadāto pasažieru rādītājus, prognozējot, ka šogad "airBaltic" pārvadās vairāk nekā piecus miljonus pasažieru, aģentūrai LETA atzina "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.