Nākamnedēļ atklās Ventspils Zinātnes un inovāciju centra nomas telpas

Ekonomika
LETA 23:05, 10.10.2021 0

Trešdien, 13.oktobrī, plkst.11.45, Ventspils Zinātnes un inovāciju centrā "Vizium" norisināsies nomas telpu svinīgā atklāšana, informēja "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Helēna Blumberga.

 

Pasākumā piedalīsies ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (NA), Ventspils domes vadība, "Komunālā pārvalde" direktors Andris Kausenieks, Digitālā centra direktore Elīna Kroņkalne, SIA "Azeron" valdes loceklis Jānis Kūlbārdis, SIA "Galantus" valdes loceklis Ansis Birznieks, SIA "Sandrī" valdes locekle Ligita Zarinska.

Nomas tiesības uz jaunām Inovāciju centra biroja kompleksa telpām ieguva SIA "Galantus", kas nomās centra pirmā stāva biroju, plānojot līdz 2023.gadam izveidot ne mazāk kā četras jaunas darba vietas. SIA "Galantus" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar ainavu veidošanas un uzturēšanas darbiem. Inovāciju telpas nomās arī uzņēmums SIA "Azeron", kas nomās centra trešā un ceturtā stāva birojus, plānojot līdz 2023.gadam izveidot ne mazāk kā 70 jaunas darba vietas.

SIA "Azeron" ir Ventspilī bāzēts tehnoloģiju uzņēmums, kas nodarbojas ar pasaulē inovatīvu videospēļu kontrolieru ražošanu un ir Ventspils Biznesa atbalsta centra sadarbība partneris. Savukārt SIA "Sandrī" nomās kafejnīcu telpas Inovāciju centra otrajā stāvā un administrācijas biroja telpu ēkas 1A stāvā, kas nākotnē radīs ne mazāk kā 15 jaunas darba vietas Ventspilī. Plānots, ka nomnieki nomas biroja telpas jau sāks apdzīvot no šā gada oktobra sākuma.

Kā vēstīts, 21.septembrī ekspluatācijā tika nodots jaunais Zinātnes un Inovāciju centrs "Vizium". Inovāciju centrā ir izveidotas vairāk nekā 2000 kvadrātmetri universālas biroja telpas jauno uzņēmēju piesaistei un atbalstam, kur nākotnē tiks radītas ne mazāk kā 90 jaunas darba vietas Ventspilī.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Lasiet arī

Sabiedrība Autovadītāji Rīgā arvien biežāk brauc pa sabiedriskā transporta joslām

Autovadītāji Rīgā arvien biežāk pārkāpj liegumu braukt pa sabiedriskā transporta joslām, lēš biedrība "Izglītības, kultūras un inovatīvo projektu asociācija", kas īsteno kampaņu "Cieni sabiedrisko!".

Sabiedrība Ukrainai nodos 24 Latvijā konfiscētās automašīnas

Valdība otrdien nolēmusi bez atlīdzības nodot Ukrainai vēl 24 dzērājšoferiem konfiscētos transportlīdzekļus.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Sabiedrība Ēka var sagrūt: Ogrē daudzīvokļu mājas iedzīvotājiem jāatstāj dzīvokļi

Ogrē Draudzības ielas 4 daudzīvokļu ēkas iedzīvotājiem nekavējoties jāatstāj dzīvokļi ēkas bīstamības dēļ, apstiprināja pašvaldībā.