Viesnīca Rīdzene mainījusi nosaukumu uz Satekles Business Center

Ekonomika
LETA 11:21, 22.07.2021 0

Viesnīcas "Radisson Blu Hotel Rīdzene" pārvaldītājs SIA "Viesnīca "Rīdzene"" mainījis nosaukumu uz SIA "Satekles Business Center", liecina "Firmas.lv" informācija.

 

Lēmums par nosaukuma maiņu pieņemts 9.jūlijā, bet izmaiņas reģistrētas 21.jūlijā.

Tāpat veiktas izmaiņas uzņēmuma valdē. To atstājuši līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Hanss Tomass Dāniels Nordvallers un valdes loceklis Margo Lorvi, bet viņu vietā stājušies Frūde Grenvolls, kurš iecelts valdes priekšsēdētāja amatā, un Jānis Valdmanis. Valdē darbu turpina līdzšinējā valdes locekle Elvīra Korsakova.

Jau vēstīts, ka "Satekles Business Center" pagājušajā gadā strādāja ar 325 461 eiro apgrozījumu, kas ir 6,9 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt viesnīcas zaudējumi pieauga 6,5 reizes un bija 654 300 eiro.

Uzņēmums reģistrēts 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 3,6 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas uzņēmums "Linstow", bet patiesie labuma guvēji ir četri Norvēģijas valstspiederīgie - Bents Kristiāns Vilhelmsens, Pēters Prēbens Vilhelmsens, Arne Aleksandrs Vilhelmsens un Agnese Vilhelmsena.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Lasiet arī

Kultūra Ventspils teātra nams "Jūras vārti" svin radošuma 15 gadus (+VIDEO)

Kultūras centrs piedāvā koncertus, izrādes un izstādes.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Kultūra Policija: Eirovīzijas faniem nav jāraizējas par drošības situāciju Malmē

Eirovīzijas dziesmu konkursa faniem nevajadzētu bažīties par drošību Malmē, lai gan saspīlējums sabiedrībā ir liels saistībā ar karu Gazas joslā, paziņojusi Zviedrijas Policijas pārvalde.