Rīgas brīvostas jaunā vadība: Viesturs Zeps un Pāvels Rebenoks

Ekonomika
LETA 21:21, 20.02.2020 0

Par Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju ceturtdien ievēlēts Rīgas domes deputāts un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvis Viesturs Zeps (LA), savukārt par priekšsēdētāja vietnieku - Ekonomikas ministrijas pārstāvis Pāvels Rebenoks, aģentūru LETA informēja ostas pārstāve Liene Ozola.

 
Foto: LETA

"Mans pienākums kā valdes priekšsēdētājam būs stiprināt un atbalstīt sadarbību un dialogu starp Rīgas brīvostu, pilsētu un rīdziniekiem," pauda Zeps, kurš Rīgas brīvostas valdē tika iecelts 2019.gadā.

Savukārt Rebenoks, kurš arī Rīgas brīvostas valdē tika iecelts pērn, norādīja, ka Rīgas ostas konkurētspējas un pozīciju stiprināšana ir būtisks visas Latvijas ekonomikas stabilitātes un attīstības jautājums. "Sekmīgas un nepārtrauktas Rīgas brīvostas darbības nodrošināšana ir vitāli svarīga, to saredzu arī kā vienu no saviem kā valdes priekšsēdētāja vietnieka galvenajiem darba uzdevumiem," viņš pauda.

Uzņēmuma valdē patlaban strādā četri Ministru kabineta iecelti pārstāvji, kurus virza ekonomikas, finanšu, satiksmes un vides ministri.

Finanšu ministrijas pārstāve ir Baiba Bāne, Satiksmes ministrijas - Andris Ozoliņš, Ekonomikas ministrijas - Rebenoks, bet VARAM - Zeps.

Rīgas osta pēc pārkrauto kravu apmēra un arī apkalpoto pasažieru skaita ir lielākā osta Latvijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Ekonomika Valainis: Latvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā

atvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Lasiet arī

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.

Ekonomika Rīgas ostā pārkrauto kravu apmērs pirmajā ceturksnī sarucis par 10,8%

Rīgas brīvostā šogad pirmajos trijos mēnešos pārkrauti 4,708 miljoni tonnu kravu, kas ir par 10,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Satiksmes ministrijas publiskotā informācija.