Ar Covid-19 inficējies vēl viens Latvijas Televīzijas darbinieks

COVID-19
LETA 21:56, 24.10.2020 0

Ar Covid-19 inficējies otrais Latvijas Televīzijas (LTV) darbinieks, sociālajos tīklos vēsta LTV.

 
Foto: LETA

Otrais pozitīvais Covid-19 infekcijas gadījums LTV fiksēts 23.oktobrī. Saslimušais cilvēks televīzijas telpās neesot bijis kopš 22.oktobra, bet visi, kuri uzskatāmi par saslimušā kontaktpersonām, devušies pašizolācijā.

"Kontaktpersonu ir maz - televīzijas darbs nav būtiski traucēts, un situācija tiek kontrolēta," vēsta LTV un uzsver, ka šis inficēšanās gadījums nav saistīts ar pirmo saslimušo.

"Mēs katru dienu sekojam līdzi valstī noteikto ierobežojumu ievērošanai uzņēmuma telpās, darām visu, lai veiksmīgi palīdzētu novērst gan strauju vīrusa izplatību valstī, gan pasargātu LTV darbiniekus no saslimšanas. Aicinām ikvienu līdzdarboties, lai palēninātu vīrusa izplatību, un uzticēties medicīnas profesionāļu un zinātnieku ieteikumiem," teikts uzņēmuma paziņojumā.

Par pirmo Covid-19 gadījumu LTV vēstīja 13.oktobrī. Pēc tam drošības apsvērumu dēļ tika pieņemts lēmums uz nenoteiktu laiku pārcelt talantu šova "Ko Tu proti, Latvija?" ierakstus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.