• Erna,
  • Eva,
  • Evita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kā izskatīties jaunākai: stiliste nosauc kļūdas, kas padara sievietes vecākas

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
VS.LV 06:17, 21.08.2024


Izskatīties labi neatkarīgi no vecuma nav sarežģīti, ja zināt dažus pamatnoteikumus, uzsver stilisti.



Džūlija Plejere, stiliste ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi modes industrijā, izceļ kļūdas, kuras bieži liek sievietēm izskatīties vecākām par savu patieso vecumu, pat to neapzinoties.

Nepareizas krāsas izvēle

Džūlija Plejere iesaka pieturēties pie iemīļotajām krāsām, taču jāņem vērā, ka daži toņi var radīt noguruša izskata efektu. Novecojot, kļūst arvien svarīgāk izmantot drosmīgākas, spilgtākas krāsas.

Izvairieties no neitrāliem toņiem, piemēram, pelēka un bēša, jo tie var likt izskatīties blāvi un nedzīvi. Lai gan šīs krāsas ir klasiskas un noderīgas kapsulas garderobē, ir vērts tās papildināt ar košākiem akcentiem.

Ja dodat priekšroku neitrāliem, pieklusinātiem toņiem, stiliste iesaka kombinēt dažādas faktūras, piemēram, krēmkrāsas satīna kreklu ar tumši zilām samta biksēm vai izvēlēties melnu kleitu ar mežģīņu detaļām, nevis vienkāršu.

Liela izmēra apģērbs

Lai arī liela izmēra apģērbi joprojām ir aktuāli, stiliste iesaka izvairīties no gariem, slāņainiem tērpiem, kas noslēps figūru un radīs nevīžīgu izskatu.

Labāk ir izcelt tās ķermeņa daļas, kuras jums patīk. Bleizeris, kas glaimo figūrai, izskatīsies modernāk nekā plati apģērba gabali.

Apavi – komforts pret stilu

Daudzas sievietes atsakās no moderniem apaviem to šķietamās neērtības dēļ. Tomēr ērtiem apaviem nav jābūt nepievilcīgiem – vienmēr ir iespējams atrast stilīgu un ērtu pāri.

Piemēram, varat izvēlēties modernus čības košās krāsās un izvairīties no šaurām sandalēm ar Velcro aizdares.

Aksesuāri

Aksesuāri var piešķirt izskatam personiskuma pieskārienu. Izvēlieties somu ar interesantu formu vai krāsu, pievienojiet rotājumus, lai papildinātu savu stilu. Nebaidieties eksperimentēt ar jaunākajām tendencēm un izveidot izskatu, ko parasti neizmēģinātu – riskējiet!

Nepareizi izvēlēta apakšveļa

Pareiza izmēra krūšturis ne tikai nodrošinās komfortu, bet arī piešķirs pārliecību. Sazinieties ar profesionāli, lai izvēlētos tādu apakšveļu, kas liks jums justies ērti un pārliecināti.

Garlaicīgs briļļu rāmis

Nekas neliek jums izskatīties vecākai kā garlaicīgas lasīšanas brilles. Izvēlieties neparastus rāmjus vai krāsu un kombinējiet tos ar lielisku matu griezumu, lai izskatītos jauneklīgāk.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Šī epidēmija ir jāaptur

Veselības ministrija ir izstrādājusi Rīcības plānu liekā svara un aptaukošanās izplatības mazināšanai līdz 2029.gadam.

Veselība «‎Man ir problēmas ar galvu»: ko farmaceits iesaka (+VIDEO)

Matu izkrišanas gadījumā ir pieejami bezrecepšu medikamenti.

Veselība Stradiņa slimnīcā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas metodi

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas (PSKUS) Neiroķirurģijas klīnika sadarbībā ar Neiroloģijas klīniku funkcionālajā neiroķirurģijā sāk izmantot intraoperatīvās neiromonitorēšanas (IONM) metodi, informē slimnīca.

Lasiet arī

Sabiedrība Latviešu sievietes atbild, kādas dāvanas gribētu saņemt 8.martā

Šodien svinam 8. martu jeb Sieviešu dienu, kad vīrieši cenšas īpaši palutināt sievietes un, būsim godīgi, sievietes to pat nedaudz gaida. Dzirdēts par kungiem, kuri pārrodas mājās ar milzīgiem ziedu klēpjiem, bet noteikti ir arī tādi, kas šo dienu vispār ignorē. Bet ko tad īsti gaida pašas sievietes?

Sabiedrība Baiba Rubesa sasauc konferenci par sieviešu līdztiesību (+VIDEO)

Atalgojuma plaisa starp dzimumiem Latvijā ir 17,1%, kas ir viena no lielākajām Eiropas Savienībā.

Sabiedrība Sievietes alkoholiķes varēs saņemt valsts apmaksātu kontracepciju

Sievietēm, kuras ir pakļautas sociālās atstumtības riskam, no šī gada tiek nodrošināta valsts apmaksāta kontracepcija - intrauterinā sistēma (spirāle) vai kontraceptīvais zemādas implants, informē Nacionālais veselības dienests (NVD).

Veselība Latvijas sievietes var uzveikt urīnpūšļa slimības, pauž nefroloģe (+VIDEO)

Jo tuvāk nierēm, jo infekcijas norise ir smagāka un nopietnāka.