• Alīna,
  • Rūsiņš,
  • Sandris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kampaņā «Patiesā uzvara» pētīs bērnu sporta problēmas

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
LETA 12:46, 27.03.2023


Latvijas Televīzijas (LTV) Sporta redakcija sociālajā kampaņā "Patiesā uzvara" līdz maija vidum padziļināti pētīs un sabiedriskajos medijos atspoguļos bērnu sporta problēmas, piedāvājot iespējamos risinājumus labākai situācijai valstī, informē LTV.


Ilustratīvs foto.

Kampaņas "Patiesā uzvara" laikā diskutēs par bērnu pāragru virzīšanu konkrētos sporta veidos, par vecāku līdzdalību bērnu sportā, kā arī par sporta skolu, sporta treneru lomu šajā jomā un daudz ko citu. Tāpat Sporta redakcijas žurnālisti analizēs Norvēģijas un Islandes piemērus saistībā ar bērnu sportu.

LTV Sporta redakcija aicina iesaistīties arī skatītājus, ziņojot par labajiem piemēriem bērnu un jauniešu sportā, kas varētu būt paraugs pārējiem, tāpat arī dalīties viedoklī par to, kas neļauj bērniem sportot ar prieku.

Ziņas par dažādām situācijām bērnu sportā ikviens iesaistītais ir aicināts iesūtīt uz "sportastudija@ltv.lv" vai "WhatsApp" numuru 27001983.

Kampaņa norisinās otro reizi. Pirmoreiz tā notika 2021.gadā ar moto "Bērnu sporta uzrēķini", kad LTV Sporta redakcija pētīja, kāpēc bērnu sports Latvijā lielā mērā balstās uz vecāku līdzmaksājumiem.

Kampaņas sižeti būs vērojami gan LTV Sporta ziņās, gan raidījumā "Sporta studija" un sabiedrisko mediju portālā "LSM.lv".

LTV pagājušajā gadā, pēc provizoriskajiem datiem, strādāja ar 28,428 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,7% vairāk nekā gadu iepriekš, kamēr uzņēmuma peļņa saruka par 15,8% - līdz 274 524 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Eksperts dalās ar trikiem pusaudžu ādas kopšanai (+VIDEO)

Problēmzonas var apstrādāt bez īpašām izmaksām.

Veselība «Veselības centrs 4» sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības

SIA "Veselības centrs 4" sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības Rīgā, kur blakus esošajām iestādes ēkām taps daudzfunkcionāls medicīnas centrs.

Veselība Ģimenes ārstu asociācijas atšķirīgi vērtē VM priekšlikumus

Abas ģimenes ārstu asociācijas atšķirīgi vērtē Veselības ministrijas (VM) priekšlikumus primārās veselības aprūpes stiprināšanai, kas iekļauti saskaņošanai iesniegtajā informatīvajā ziņojumā.

Veselība Farmaceite: Latvijas cilvēkiem pavasarī jāveido vitamīnu komplekss (+VIDEO)

Tāpat nepieciešamības gadījumā talkā var nākt papildu uztura bagātinātāju uzņemšana.

Lasiet arī

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Ekonomika Latvijā ieguldījumi attīstībā vairākkārt atpaliek no ES valstu vidējā līmeņa

Latvijā ieguldījumi pētniecībā un attīstībā vairākkārt atpaliek no pasaules attīstīto valstu un Eiropas Savienības (ES) valstu vidējā līmeņa, vietnē "Makroekonomika.lv" raksta Latvijas Bankas ekonomiste Linda Oliņa.

Ekonomika Latvijas Bankas «Maksājumu radars» novērojis mobilo darījumu pieaugumu (+VIDEO)

Pensijas vecuma cilvēku atturība ir saistīta ar viņu īpašumā esošajiem viedtālruņiem.

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.