Tirdzniecības centrā atvērta... poliklīnika!

Veselība
EKSKLUZĪVI! 18:33, 30.01.2023 0

Jauns pavērsiens veselības aprūpē.

 

Līdz šīm brīdim tirdzniecības centros no medicīnas iestādēm strādāja tikai aptiekas, laboratorijas un vakcinācijas punkti. Bet tagad tirdzniecības centrā savu darbu uzsāka moderna poliklīnika.

"Veselības centru apvienība" (VCA), paplašinot ambulatoro pakalpojumu pieejamību, Rīgā, Ķengaragā atvērusi jaunu poliklīniku - "Dole". Ģimenes ārstu, dažādu speciālistu konsultācijas un diagnostikas iespējas ir pieprasītas vietējās apkaimes un citu Rīgas iedzīvotāju vidū, vienlaikus ērtā atrašanās vieta t/c "Dole" telpās ir pa ceļam arī klientiem no tuvējām pašvaldībām, piemēram, Salaspils novada, norāda "Veselības centru apvienības" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Jaunatvērtajā VCA poliklīnikā "Dole" klientiem ir pieejamas septiņas ģimenes ārstu prakses un strādā tādi speciālisti kā otolaringologs, oftalmologs, dermatologs, ginekologs, ķirurgs, traumatologs, kardiologs, neirologs, ir pieejams procedūru un vakcinācijas kabinets, fizikālā terapija, kā arī iespējams veikt rentgenogrāfiju, ultrasonogrāfiju, elektrokardiogrammu, ehokardiogrāfiju un holtera monitorēšanu.

VCA poliklīnika "Dole" atrodas tirdzniecības centra "Dole" (Maskavas ielā 357, Rīgā) 2. stāvā, ar liftu ir ērti pieejama arī klientiem ar kustību traucējumiem, māmiņām ar bērnu ratiņiem. VCA jaunās poliklīnikas "Dole" vajadzībām ēkas otrajā stāvā pusgada laikā veikusi rekonstrukciju un kabinetu iekārtošanu, infrastruktūrā kopumā ieguldot aptuveni 700 000 eiro.

Tirdzniecības centrā "Dole" strādā arī "Centrālā laboratorija" un "Mēness aptieka".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem medikamentiem

Veselības ministrija (VM) plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem inovatīviem medikamentiem onkoloģijas un hematoonkoloģijas diagnožu ārstēšanai un jaunu medikamentu psihiatrisko saslimšanu ārstēšanai, teikts ministrijas izstrādātajā informatīvajā ziņojumā.

Veselība Eksperts dalās ar trikiem pusaudžu ādas kopšanai (+VIDEO)

Problēmzonas var apstrādāt bez īpašām izmaksām.

Veselība «Veselības centrs 4» sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības

SIA "Veselības centrs 4" sācis darbu pie medicīnas kvartāla celtniecības Rīgā, kur blakus esošajām iestādes ēkām taps daudzfunkcionāls medicīnas centrs.

Veselība Ģimenes ārstu asociācijas atšķirīgi vērtē VM priekšlikumus

Abas ģimenes ārstu asociācijas atšķirīgi vērtē Veselības ministrijas (VM) priekšlikumus primārās veselības aprūpes stiprināšanai, kas iekļauti saskaņošanai iesniegtajā informatīvajā ziņojumā.

Lasiet arī