• Ada,
  • Adele,
  • Antra
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīt Liepājas Tirgoņu iela kļūs par mazā biznesa oāzi (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 12:35, 05.07.2024


Sestdien skanēs mūzika, smaržos kafejnīcā tikko ceptie kruasāni un ciabatas maize.


Pirmā Liepājas gājēju iela. 140 m garā iela par gājējiem piemērotu tika pārveidota mūzikas festivāla “Mēs Liepājai” (1988. g.) laikā savāktajiem līdzekļiem. Daudzo veikalu un kafejnīcu dēļ iela ir dzīva, tāpēc vietējo iedzīvotāju un viesu iecienīta.


No 6.jūlija, katru nedēļas nogali visi mīļi aicināti uz "Atvērto durvju dienu Tirgoņu ielā". Sestdien no plkst.10:00 līdz 16:00 Tirgoņu iela būs satikšanās vieta ne tikai vietējiem, tūristiem un garāmgājējiem, bet arī vietējo amatu meistariem un ražotājiem. Nāc un ieskaties, kas uz šīs ielas dzīvo un izbaudi dažādas garšas, piesēdi uz brīdi un pakavējies ziepju burbuļu mākonī!

Liepājā būs retais, kurš nezinās, ka pilsētas centru ar tirgu savieno Tirgoņu iela, vai kā vairumam patīk dēvēt - Gājēju iela. Veikaliņa saimnieki ir uzrunājuši uzņēmējus visas ielas garumā atvērt savas durvis un paskatīties vienam uz otru, un galvenokārt, lai apmeklētājiem parādītu cik dažāda ir šī iela. Pasākuma dienā visas ielas garumā veikaliņi būs atvēruši savas durvis un iznāks ārā ar savu piedāvājumu. Bērni varēs izgreznot Tirgoņu ielas bruģi sākot no studijas "AUCH", izrotāties ar gliter tetovējumiem vai iegūt hennas zīmējumu.

Sestdien skanēs mūzika, smaržos kafejnīcā tikko ceptie kruasāni un ciabatas maize, veikaliņā notiks veselīgo kokteiļu un smūtiju degustācijas, varēs iegādāties Liepājas makarūnus un būs iespēja veikt pasūtījumus gardajiem Ādlera rudzu klaipiņiem, tāpat varēs ieskriet pēc veselīgiem našķiem vai tūlītēja patēriņa augļu trauciņiem. Pavisam citā vietā tiks gatavotas sāļās hotdog vafeles, bet saldumu mīļiem - sirsniņu vafeles un Bumbiņlimonāde. Eksotiskākām garšām iesakām iegriezties jaunatvērtajā ēstuve, kur piedāvājumā atradīsiet Indiešu virtuves nianses.

Pilnā jaudā griezīsies cukurvates aparāts un pavisam neparasts pankūku ritenis, kur uz vietas tiks gatavotas saldās, zeltaini plānās pankūkas, kuras pasniegs ar dažādām saldajām mērcēm. Durvis tiks vērtas plašāk un šajā reizē būs iespēja iegādāties svaigo pavasara medu, mirdzošos dzintara akmentiņus, koka dizaina raketes un dabīgo kosmētiku, austus un adītus tekstila apģērbus un aksesuārus.

Dodoties tālāk, uzzināsiet, ka šeit darbojas arī tetovēšanas salons, skaistumkopšanas studija, foto salons, nopērkami apavi un mūsdienīgas brilles. Tāpat Tirgoņu ielā mīļi gaidīti arī ķepaiņi, kur pie zooveikala varēs veldzēt slāpes un saimnieki saņemt bezmaksas paraudziņus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Liepājas pašvaldība pēc Porziņģa atgriešanās mājās rīkos svinības

Pēc tam, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona titulu izcīnījušais liepājnieks Kristaps Porziņģis atgriezīsies mājās, Liepājas pašvaldība rīkos svinības, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Sabiedrība Pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas

Lai veiksmīgi īstenotu projektu "Liepāja - Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027.gadā" ("Liepāja 2027") Liepājas un Dienvidkurzemes novada pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas lidostas.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.