Seminārā stāstīs par azartspēļu atkarības veidošanos

Veselība
LETA 15:05, 17.12.2022 0

Latvijas Spēļu biznesa asociācija (LSBA) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību un atkarību ekspertiem pirmdien, 19.decembrī, rīkos tiešsaistes semināru pašvaldību sociālo dienestu un citiem darbiniekiem, lai palielinātu izpratni par azartspēļu atkarības veidošanos, tās prevenciju un ārstēšanu, informēja pasākuma rīkotāji.

 

Seminārā eksperti dalīsies zināšanās un pieredzē par to, kā veidojas azartspēļu atkarība, kādi ir prevencijas pasākumi un kādas ir efektīvākās ārstēšanas metodes. Tiks sniegti arī ieteikumi, kā atbilstoši rīkoties tuviniekiem, citiem līdzcilvēkiem un speciālistiem.

Seminārā piedalīsies psihiatre un narkoloģe Rita Kuzņecova, klīniskā psiholoģe Ļubova Drelinga, atkarību speciālists Māris Ķirsons, organizācijas "Anonīmie spēlmaņi" pārstāvis Helmuts Lukačovs, kā arī LSBA pārstāve Līga Batalauska.

Pasākums notiks plkst.11, un to būs iespējams vērot LSBA "Droša spēle" "Facebook" lapā.

LSBA ir sabiedriska organizācija, kuras sastāvā ir lielākie spēļu biznesa uzņēmumi Latvijā. Viens no LSBA mērķiem ir veicināt sabalansētas azartspēļu nozares politikas un stabilas regulatīvās vides izveidi azartspēļu nozarē. Asociācija reģistrēta 1995.gadā. LSBA biedri ir SIA "Admirāļu klubs", SIA "Alfor", "Joker LTD", SIA "Klondaika", SIA "Olympic Casino Latvia".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.