Nepieciešams:
0,5 kg maltā gaļa
2-3 bundžas konservētu mizotu tomātu
2 bundžas konservētu pupiņu
1 bundža konservēta kukurūza
Pāris ķiploku daiviņu
Pagatavošana:
Sakarsējiet pannu un sāciet cept malto gaļu. Paralēli katlā salejiet visu bundžu saturu (ar šķidrumu) un lieciet uz plīts sildīties. Kamēr maltā gaļa pannā čurkstinās un katrā sāk vārīties zupa, ātri nomizojas ķiploku, sagrieziet un pievienojiet zupai. Kad maltā gaļa gatava, to pievienojiet kopējā katlā. 10 minūtes uz lēnas uguns visu ievāra un Slinkā meksikāņu zupa gatava.
Ja garšo asāks ēdien, vienu no pupiņu bundžām var izvēlēties ar aso sarkano piparu.
Ja zupas konsistence šķiet pārāk bieza, var pieliet tomātu sulu vai pievienot tomātu pastu un pieliet ūdeni.
Svinīgajā gadījumā šo zupu būtu vēlams pasniegt ar baltmaizes grauzdiņiem, kā arī zupai maliet uzgaisīt sarīvētu cieto sieru. Variet izrotāt ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri