• Severīns,
  • Urzula
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vasiļjevs izcīna piekto vietu sezonas pirmajās «Grand Prix» sacensībās (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:24, 21.10.2024


Latvijas sportists Deniss Vasiļjevs svētdien ASV izcīnīja piekto vietu Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas "Grand Prix" sacensības "Skate America".


Foto: Youtube

Sestdien Vasiļjeva sniegums īsajā programmā tika novērtēts ar 85,10 punktiem, kas deva stabilu piekto pozīciju 12 dalībnieku konkurencē. Arī svētdien izvēles programmā viņš bija piektais, tiekot pie 166,37 punktiem, no kuriem 84,65 punkti bija par tehniskajiem elementiem un 81,72 punkti - par programmas komponentēm.

Summā Latvijas sportists iekrāja 251,47 punktus, izcīnot stabilu piekto vietu 12 daiļslidotāju konkurencē.

Uzvaru ar 290,12 punktiem izcīnīja īsajā programmā pirmo vietu guvušais ASV daiļslidotājs Iļja Maļiņins. Ar teicamu sniegumu izvēles programmā uz otro vietu summā pakāpās francūzis Kevins Aimozs, kurš tika pie 282,88 punktiem. Trešā vieta ar 278,67 punktiem bija japānim Kao Miuram, bet ceturtais ar 261,71 punktu bija gruzīns Nika Egadze.

Jau ziņots, ka sieviešu sacensībās Sofja Stepčenko savā debijā ierindojās 12.pozīcijā.

"Skate America" ir pirmais no sešiem "Grand Prix" posmiem, kas tiek rīkoti dažādās pasaules valstīs. ISU "Grand Prix" fināls notiks decembrī un tam kvalificēsies seši labākie daiļslidotāji. Katrs sportists piedalās divos posmos, un Vasiļjevam paredzēts startēt arī pēc mēneša gaidāmajā "Cup of China", savukārt Stepčenko nav starp daiļslidotājām, kas saņēmušas ielūgumus uz diviem posmiem.

Abi Latvijas sportisti trenējas pie Šveices trenera Stefana Lambjēla.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā atkāpjas uz 15.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā ir noslīdējusi vienu vietu zemāk un atrodas 15.pozīcijā.

Sports «Celtics» basketbolistiem pārbaudes spēlē graujoša uzvara

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē izcīnīja pārliecinošu panākumu.

Sports Sāksies interaktīva izloze sporta dzīves uzlabošanai Latvijas skolās

Šodien sāksies interaktīvās izlozes "Sporto visi" jaunā sezona, kurā katru nedēļu izlozēs vienu "Sporto visa klase" dalībskolu, kas saņems 5000 eiro skolas sporta infrastruktūras uzlabošanai, sporta ekipējuma un inventāra iegādei, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā viesos spēkojas ar Fēru salām

Latvijas vīriešu futbola izlase šodien UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā viesosies pie Fēru salu valstsvienības.

Lasiet arī

Sports Vasiļjevs piektajā vietā pēc īsās programmas Grand Prix sacensībās (VIDEO)

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs piektdien Osakā, startējot savās sezonas otrajās "Grand Prix" sacensībās, pēc īsās programmas ierindojas piektajā pozīcijā.

Sports Ungārija atsakās no Eiropas čempionāta daiļslidošanā rīkošanas

Ungārija atteikusies no 2024.gada Eiropas čempionāta daiļslidošanā rīkošanas, trešdien paziņoja Ungārijas Slidošanas federācija.

Sports Vasiļjevs trešajā vietā pēc Eiropas čempionāta īsās programmas

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs trešdien Somijas pilsētā Espo notiekošā Eiropas čempionāta īsajā programmā sasniedza savu šīs sezonas labāko rezultātu un pirms izvēles programmas ieņem trešo pozīciju.