• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sociālo tīklu satraukusi versija par Pļuščenko Latvijas pasi (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 17:45, 26.11.2023


Valsts kompetentās iestādes nesteidzas sniegt patiesu informāciju par pretrunīgi vērtēto sportista identitāti.


Putins jau sen ir bijis daiļslidotāju patrons.

Lietuvā pēc protestiem no ledus šova dalībnieku vidus izslēdz Krievijas daiļslidotāju Pļuščenko. Taču uzreiz medijos parādījās informācija, ka viņam ir Latvijas pase. Valsts iestādes - PMLP - to noliedza. Taču nekavējoties sākās vardarbīga sociālā tīkla X (iepriekš Twitter) lietotāju reakcija.

Mrs. Brightside: -Pase?!? Kaut kā neticās. Varbūt tikai uzturēšanās atļauja.

Koksnecom: -Kas nav saprotams? Runā latviski, atbalsta Putinu, tātad dodam pasi.

DiTa: -Laikam nopirka māju Aināram kaimiņos. "Zelta pase"

Jūris Rotenbergs: -Tas parāda, ka esam ļoti daudziem nesaprotami ko, bet parādā! Tā pat vien tam lecīgajam krievam to pasi taču nedeva? Visa informācija par šāda tipa darījumiem ir - ar ierobežotas pieejamības statusu. Atliek tikai menēt cik vēl visādas nodevības ir noslepenotas?

Linda: -To neviens nav pārbaudījis. Viens LT deputāts pateica, ka it kā esot, bet mūsu sab.medijs nav spējīgs neko pats uzzināt un atklāt. Atliek pārstāstīt, ka it kā tā kā esot.

Karpa: -Esi pamanījusi kaut vienu no valsts izraidīšanas gadījumu, reālu cietumsodu vatņikiem?

Agnijita: -Vēl mazliet un mums paskaidros, ka viņš ir pensionārs ar koka aci un stikla kāju, tāpēc viņu no tās pases nekādā gadījumā nedrīkst atbrīvot.

Bridža: -Jo esam buratino zeme, kur pašvaldības vada cilvēki, kas nav lojāli Valstij, EU parlamentā sēž cilvēki, kas neieredz Valsti utt. Tas iespējams tikai Latvijā!

Ivars Gargurns: -Jums matu skaldītājiem, neredzat cik zemiski esat palikuši!!! Jūs tak īsti nesaprotat pat par, ko šumējaties, pilsonis tur, pilsonis šur, kur, nekur un tur, Orvela dzīvnieku ferma, īsāk cūku kūts.

Jevgeņijs Pļuščenko (dzimis 1982. gada 3. novembrī Solņečnijā pie Habarovskas) ir bijušais krievu daiļslidotājs. Viņš ir 2006. gada ziemas olimpisko spēļu uzvarētājs individuālajās sacensībās un 2014. gada ziemas olimpisko spēļu čempionu komandu sacensībās, trīskārtējs Pasaules čempions, septiņkārtējs Eiropas čempions un astoņkārtējs Krievijas čempions. Pēc izcīnītās zelta medaļas 2006. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Pļuščenko paziņoja par karjeras beigšanu. Taču viņš atgriezās pirms 2009.—2010. gada sezonas, lai startētu 2010. gada ziemas olimpiskajās spēlēs, kur viņš ieguva sudraba medaļu.

Atkārtoti par karjeras beigām paziņoja pēc 2014. gada olimpiskajām spēlēm, kurās ieguva zelta medaļu Krievijas komandas sastāvā komandu sacensībās, taču nepiedalījās vīriešu individuālajās sacensībās, kas izraisīja lielu neizpratni līdzjutēju vidū, jo J. Pļuščenko bija vienīgas Krievijas sportists šajā sacensību veidā.

2008. gadā kopā ar Dimu Bilanu Pļuščenko piedalījās 2008. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kur uzvarēja ar dziesmu Believe.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Lasiet arī

Sabiedrība Saeima ļauj augstām valsts amatpersonām būt dubultpilsoņiem

Saeima šodien noraidīja "Latvija pirmajā vietā" (LPV) Saeimas frakcijas rosinājumu liegt augstām valsts amatpersonām būt dubultpilsoņiem.

Sabiedrība Sagatavoti grozījumi Pilsonības likumā

Jaunās vienotības Saeimas deputāti sagatavojuši grozījumus, lai pilnveidotu Pilsonības likumā paredzēto Latvijas Republikas pilsonības atņemšanas tiesisko regulējumu. Šodien ar tiem deputāti iepazīstinās sadarbības partnerus.

Sabiedrība Siliņa ziņoja ANO, kā Latvija veido pilsoņus no PSRS imigrantu bērniem (+VIDEO)

Mazāk nekā 5% viņu vecāku vēlējās rūpēties par ES un NATO pasēm savām atvasēm.

Sabiedrība Kandidātus Latvijas pilsonības iegūšanai pārbauda 13 specdienesti (+VIDEO)

Latvijas pilsonības iegūšanas temps salīdzinājumā ar 1995.gadu ir samazinājies vairākas reizes.