Deniss Vasiļjevs piektais pēc Grand Prix īsās programmas (VIDEO)

Sports
LETA 19:43, 20.10.2024 0

Latvijas sportists Deniss Vasiļjevs sestdien ASV Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas "Grand Prix" sacensības "Skate America" uzrādīja piekto rezultātu īsajā programmā, savukārt Sofja Stepčenko savā debijā šāda līmeņa mačos ierindojās 12.pozīcijā summā.

 
Foto: LETA

Vasiļjevam sniegums īsajā programmā tika novērtēts ar 85,10 punktiem, kas deva stabilu piekto pozīciju 12 dalībnieku konkurencē.

Līderis pēc īsās programmas ar 99,69 punktiem ir ASV daiļslidotājs Iļja Maļiņins, ar ļoti ciešu rezultātu - 99,54 punkti - viņam seko japānis Kao Miura, bet trešais ar 93,89 punktiem ir Gruzijas pārstāvis Nika Egadze.

Izvēles programma paredzēta svētdien plkst.19 pēc Latvijas laika.

Tikmēr Stepčenko, kura īsajā programmā ar 44,56 punktiem bija pirmspēdējā, 11.pozīcijā, sestdien izvēles programmā tika novērtēta ar 93,36 punktiem un konkurentes neapsteidza. Summā 17 gadus vecā Latvijas daiļslidotāja iekrāja 137,92 punktus.

Uzvaru svinēja japāniete Vakaba Higuči, kura pēc ceturtās vietas īsajā programmā pēc tam uzvarēja izvēles programmā un summā ieguva 196,93 punktus. Otrā ar 195,22 punktiem bija viņas tautiete Rinka Vatanabe, bet trešā ar 194,83 punktiem - īsajā programmā uzvarējusī amerikāniete Izabo Levito.

"Skate America" ir pirmais no sešiem "Grand Prix" posmiem, kas tiek rīkoti dažādās pasaules valstīs. ISU "Grand Prix" fināls notiks decembrī.

Abi Latvijas sportisti trenējas pie Šveices trenera Stefana Lambjēla.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā atkāpjas uz 15.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā ir noslīdējusi vienu vietu zemāk un atrodas 15.pozīcijā.

Sports «Celtics» basketbolistiem pārbaudes spēlē graujoša uzvara

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē izcīnīja pārliecinošu panākumu.

Sports Sāksies interaktīva izloze sporta dzīves uzlabošanai Latvijas skolās

Šodien sāksies interaktīvās izlozes "Sporto visi" jaunā sezona, kurā katru nedēļu izlozēs vienu "Sporto visa klase" dalībskolu, kas saņems 5000 eiro skolas sporta infrastruktūras uzlabošanai, sporta ekipējuma un inventāra iegādei, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā viesos spēkojas ar Fēru salām

Latvijas vīriešu futbola izlase šodien UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā viesosies pie Fēru salu valstsvienības.

Lasiet arī

Sports Vasiļjevs piektajā vietā pēc īsās programmas Grand Prix sacensībās (VIDEO)

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs piektdien Osakā, startējot savās sezonas otrajās "Grand Prix" sacensībās, pēc īsās programmas ierindojas piektajā pozīcijā.

Sports Ungārija atsakās no Eiropas čempionāta daiļslidošanā rīkošanas

Ungārija atteikusies no 2024.gada Eiropas čempionāta daiļslidošanā rīkošanas, trešdien paziņoja Ungārijas Slidošanas federācija.

Sports Vasiļjevs trešajā vietā pēc Eiropas čempionāta īsās programmas

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs trešdien Somijas pilsētā Espo notiekošā Eiropas čempionāta īsajā programmā sasniedza savu šīs sezonas labāko rezultātu un pirms izvēles programmas ieņem trešo pozīciju.