• Arvīds,
  • Arvis,
  • Druvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Celtics» prognozē otro čempiontitulu pēc kārtas

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 21:32, 09.10.2024


Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu ģenerālmenedžeri paredz, ka gaidāmajā sezonā otro gadu pēc kārtas NBA čempiontitulu izcīnīs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics", liecina NBA veiktā ikgadējā aptauja.



Ģenerālmenedžeru balsojumā "Celtics" saņēma 83% balsu, kamēr otrā pretendente uz titulu Oklahomasitijas "Thunder" tika pie 13% balsu, bet trešā čempiontitula pretendente Dalasas "Mavericks" saņēma tikai 3% balsu.

Bostonas komanda teju vienbalsīgi tika atzīta par Austrumu konferences labāko vienību, kamēr Rietumu konferencē par potenciāli spēcīgāko komandu tika nosaukta "Thunder".

Tāpat NBA klubu ģenerālmenedžeri prognozē, ka sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu varētu iegūt "Thunder" spēlētājs Šejs Gildžess-Aleksandrs vai Luka Dončičs no "Mavericks". Gildžesam-Aleksandram tika 40% balsu, bet Dončičam - 30% balsu.

Par labāko uzbrūkošo aizsargu NBA klubu ģenerālmenedžeri atzinuši Dončiču (37%), par labāko saspēles vadītāju Entoniju Edvardsu (33%) no Minesotas "Timberwolves", par labāko vieglo uzbrucēju Porziņģa komandas biedru Džeisonu Teitamu (47%), par labāko spēka uzbrucēju Janni Adetokunbo (77%) no Milvoki "Bucks", bet par labāko centra spēlētāju - Denveras "Nuggets" pārstāvi Nikolu Jokiču (87%).

Jaunā NBA sezona sāksies 22.oktobrī. Regulārā čempionāta spēles ilgs līdz 13.aprīlim, pēc kā sāksies "paly off" mači, čempionus noskaidrojot jūnijā.

Pagājušajā sezonā par NBA čempionvienību kļuva latvieša Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja Dalasas "Mavericks" komandu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Mirusi kādreizējā NBA zvaigzne Dikembe Mutombo

Pēc cīņas ar smadzeņu vēzi 58 gadu vecumā mirusi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kādreizējā zvaigzne Dikembe Mutombo, pirmdien paziņoja NBA.

Sports Dobelē pēc rekonstrukcijas tika atklāts sporta centrs (+VIDEO)

Apkārt laukumam ir ierīkots apgaismojums, pieejami arī āra trenažieri.

Sports «Ko viņi te atnākuši?»: LOK vērtēs Ščerbatiha izteikumus par Latvijas armiju

Latvijas Olimpiskās komiteja (LOK) plāno vērtēt Latvijas Svarcelšanas federācijas vadītāja Viktora Ščerbatiha izteikumus par Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, vēsta "Latvijas Avīze".

Sports Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs ierindojās 17.vietā.

Lasiet arī

Sports Bostonas «Celtics» un Porziņģis sāk finālsēriju pret Dalasas «Mavericks»

Kristapam Porziņģim pretendējot uz pirmā latvieša - Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiona godu, Bostonas "Celtics" ceturtdien sāks finālsēriju pret Dalasas "Mavericks".

Sports Bostonas «Celtics» bez Kristapa Porziņģa sasniedz NBA finālu (VIDEO)

Bostonas "Celtics" komanda pirmdien bez Kristapa Porziņģa sastāvā sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālu, kurā tiksies ar latvieša savulaik pārstāvēto Dalasas "Mavericks" vai Minesotas "Timberwolves".

Sports Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

Sports «Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Klīvlendā savainojuma dēļ nespēlēja viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" uzvarā izbraukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē.