• Bruno,
  • Telma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«‎Cilvēki sportam velta visu savu mūžu un te viņus ņem uz piesmej» (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 09:29, 28.07.2024


Olimpiādes atklāšanas dalībnieku vidū bija tūkstošiem ticīgu.


33. Olimpiādes atklāšanas fragmenti.

Farss, kas tika iestudēts olimpisko spēļu atklāšanā Parīzē, daudziem latviešiem nepatika. Par to liecina populārā tehnoloģiju eksperta Kristapa Skuteļa ieraksts platformā X (iepriekš Twitter):

"Kas attiecas uz olimpisko spēļu atklāšanas balagānu, tad piekritīšu viedoklim, ka visvairāk šajā visā žēl pašu sportistu. Cilvēki sportam velta visu savu mūžu un te viņus ņem uz piesmej".

Viņam apspriedās arī daudzi citi komentētāji sociālajā tīklā:

Gaķis: "No visa pasākuma 1/10 bija par sportu. Nez, šķita kaut kāda Eirovīzija uz ūdens".

@SlidenaisV: "Es domāju, ka visi pilnībā palaida garām galveno ideju šim visam. Nejau Francija sevi uzskata par satanistiem, pediņiem, bet visa priekšnesuma garumā tiek uzsverts, ka Francija ir ļoti dažāda un visi tās iedzīvotāji ir vienlīdzīgi. Sākot no operas līdz smagajam metālam".

Snow Baltiņš: "Jā, sportistu it īpaši. Viņi tik depresīvi smaidīja un māja ar karogiem, ka pat palika žēl. Šodien arī - skatos sacensības, tur visi tādi piesmieti, skumji un nelaimīgi, startē bez entuziasma, gan jau tikai ķeksīša pēc. Olimpiskajā pilsētiņā naktīs noteikti dzirdamas raudas".

PRIVILEĢĒTAIS: "Resnie, norijušies, nedisciplinētie kvīri bija un ir totāls pretstats visam, kas saistās ar gribasspēku, neatlaidību un disciplīnu, kuru sportisti apliecina, lai sasniegtu jelkādus panākumus un mērķus sportā, nemaz nerunājot par nokļūšanu OS. Ceremonijas autori ir idioti kvadrātā".

Maksims Kušnarevs: "Katrs redz to ko grib redzēt. Es redzēju operu, vēsturi, mākslu, kultūru, lepnumu un nostāju. Jā, bija arī lgbt, bet tie bija 5% no visa. Un Francija bez lgbt vienmēr ir bijusi ļoti open-minded seksa ziņā!"


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko un Kičenoka uzvar ASV atklātā čempionāta dubultspēļu finālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko un ukrainiete Ludmila Kičenoka piektdien Ņujorkā uzvarēja ASV atklātā čempionāta dubultspēļu sacensībās.

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā iekļūst finālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku trešdien Ņujorkā iekļuva ASV atklātā čempionāta dubultspēļu sacensību finālā.

Sports Latvijā nezina, ko darīt, ja 2026.gada olimpiskajās spēlēs startēs Krievija

Latvijas Hokeja federācijai (LHF) un Latvijas Olimpiskajai komitejai (LOK) šobrīd nav izstrādāts rīcības plāns, kā rīkoties, ja 2026.gada olimpisko spēļu vīriešu hokeja turnīrā varēs piedalīties Krievijas izlase, un abas organizācijas paļaujas uz to, ka Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) pagarinās Krievijas diskvalifikāciju.

Sports LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

Lasiet arī

Sports Šodien tiks slēgtas Parīzes olimpiskās spēles

Šodien tiks slēgtas Parīzes Vasaras olimpiskās spēles. Noslēguma ceremonija Parīzes stadionā "Stade de France" sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot Latvijas Televīzijai (LTV).

Sports Pirms pēdējās dienas olimpisko spēļu medaļu kopvērtējumā vadībā atrodas Ķīna

Pirms Parīzes olimpisko spēļu pēdējās dienas sacensībām medaļu vērtējuma līderpozīcijā atgriezusies Ķīna.

Sports Švecovam Parīzē 17.vieta modernās pieccīņas sacensībās

Latvijas sportists Pāvels Švecovs sestdien Parīzes olimpisko spēļu modernās pieccīņas sacensībās ieņēma 17.vietu.

Sports Andruškevičs: Suharevs juta plecā problēmu jau pirms pirmā mēģinājuma

Latvijas svarcēlājs Ritvars Suharevs Parīzes olimpiskajās spēlēs juta problēmas labajā plecā jau pirms pirmā mēģinājuma, sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) teica Suhareva treneris Eduards Andruškevičs.