• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Artūrs Priednieks piepilda sapni par dalību WRC Latvijas posmā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 11:25, 12.07.2024


Rīgā, 11.jūlijā, norisinājās “Tet Rally Latvia” ieskandināšanas pasākums jeb atlikusi vairs tikai viena nedēļa līdz šīs vasaras vērienīgākajam sporta notikumam. Rātslaukumā bija pulcējušies organizatori, atbalstītāji un skatītāji, lai sveiktu visas trīs latviešu ekipāžas, kas piedalīsies sacensībās. Neskatoties uz lietu, cilvēki stāvēja rindās, lai saņemtu autogrāfus.



Pirmo reizi Latvijā norisināsies FIA pasaules rallija čempionāts, kur savu sapni piedalīties kā sportistam piedzīvos arī Artūrs Priednieks/ Jānis Krikovalds. Ekipāžām būs jāveic 20 ātrumposmi 300,13km garumā, aptverot 4 Latvijas novadus un 2 valstspilsētas.

Ģirts Kurmis, AS Mogo valdes priekšsēdētājs: “Mūsu uzņēmuma stratēģija un misija ir auto finansēšana – mēs atbalstām ļoti daudzus cilvēkus, piepildot viņu mērķi par jaunu auto. Mēs sniedzam atbalstu īstajā brīdī un izlēmām atbalstīt arī Artūra Priednieka un Jāņa Kirkovalda sapni par dalību pasaules rallija čempionātā un jau šobrīd ir gandarījuma sajūta par šo vēsturisko mirkli.”

“Šis ir katra autosportista sapnis, piedalīties WRC – jaunībā tas neizdevās, tagad mēs esam pieredzējuši un mēs piedalāmies. Pārsteiguma moments gan mums pašiem, gan autosporta saimei, jo bija mirklis, kad šķita – nebūs finansējums. Paldies mūsu atbalstītājiem, ka varēsim sevi apliecināt un būt daļa no dalībniekiem. Rallijā mēdz teikt, ka labākā vieta, kur būt ir rallija mašīna. Ar stūrmani esam aplūkojuši Kurzemes ceļus, kas pa šo laiku ir mainījies, kas jauns. Arī mūsu atmiņās spilgti paliekošais dīķis ir mainījis savu lokāciju un lai arī treniņi nav bijuši tik daudz, cik mums gribētos, mums ir pieredze un vēlme. Forši sevi pierādīt sevi ne tikai kā Sports Racing Technologies komandas menedžmenta cilvēkam, bet arī sportistam,” - Artūrs Priednieks.

Ne tikai piedalīties, bet arī trenēt un nodrošināt tehnisko atbalstu. Sacensību RC3 klasē piedalīsies arī dāma no Āzijas, Enola Hsieh un Matias Peippo. Kas arī ir papildus pienesums – latviešu komanda apkalpo ne tikai latviešus, bet sevi aizvien plašāk pierāda pasaulē un tiek izvēlēti par tehnisko atbalstu.

Visi Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt šo vēsturiski vērienīgo pasākumu. Skatītājiem būs iespējas gan vērot sacensības, gan organizatori ir parūpējušies par plašu izklaides programmu. Īpaša uzmanība jāpievērš, ka iegādātās biļetes pirms tam jāsamaina pret aprocēm. Plašāku informāciju par notikumiem un skatītāju ceļvedi meklējiet: www.lvrally.com



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports LTV pārraidīs Latvijas futbola izlases spēles UEFA rīkotajās sacensībās

Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt Latvijas nacionālās futbola izlases spēles Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) rīkotajās sacensībās, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ilze Upīte.

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku otrdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā sasniedza dubultspēļu sacensību pusfinālu.

Sports Diāna Krūmiņa kļūst par Parīzes paralimpisko spēļu čempioni šķēpa mešanā

Latvijas paravieglatlēte Diāna Krūmiņa otrdien Parīzes paralimpiskajās spēlēs kļuva par čempioni F-55 grupā šķēpmešanā, atkārtojot 2016.gadā Riodežaneiro iespēto.

Sports Četri Latvijas sportisti startē Parīzes paralimpiskajās spēlēs

Šodien Parīzes paralimpiskajās spēlēs startēs četri Latvijas pārstāvji.

Lasiet arī

Sports Snikus kļūst par divkārtēju Parīzes paralimpisko spēļu čempionu

Latvijas parasportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" sestdien Parīzes paralimpisko spēļu paraiejādes sacensībās brīvā stila disciplīnā "Grade I" grupā izcīnīja pirmo vietu.

Veselība Rudens izdzīvošanas padomi no Latvijas psihiatriem (+VIDEO)

Ja nav iespējams vienmēr satikties klātienē, izmantojiet mūsdienu tehnoloģijas.

Ekonomika Latvijas lauksaimnieki aktīvi izmanto mēslojumu, kas jāzina (+VIDEO)

Īpaši jūtīgās teritorijās neizkliedē nekāda veida kūtsmēslus un fermentācijas atliekas.

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.