• Anrijs,
  • Arkādijs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kārsavā atdzīvojusies sporta dzīve (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 12:53, 03.07.2024


Sekotāji bezmaksas var tikt pie granulām un briketēm.


Latgales pilsēta ir nodrošināta ar lielisku sporta infrastruktūru.

Šī gada 7.jūlijā, Kārsavas stadionā notiks vēl nebijis sporta spēļu pasākuma formāts ar nosaukumu "Syltumčempis - vyspasaulis granulu & brikešu sporta spēlis", kur gan lieliem, gan maziem būs iespēja piedalīties individuālās disciplīnās un cīnīties par iespaidīgu balvu fondu.

Par ieceri stāsta idejas autors, uzņēmējs Lauris Ļubka: "Nu jau kādu laiku aktīvi rīkojam dažāda veida akcijas sociālajos medijos, kur mūsu sekotāji bezmaksas var tikt pie granulām un briketēm. Man ir milzīgs prieks dāvāt siltumu! Nedaudz ar to esam aizrāvušies. Iespēja iepriecināt cilvēkus dod neizmērāmu jaudu un enerģiju turpmākajiem darbiem. Un ņemot vērā, ka sports man vienmēr ir bijis sirdij tuvs, beidzot īstenoju arī ideju par sporta spēlēm, kur visās disciplīnās inventārs būs granulas vai briketes."

Programmā paredzētas dažādas disciplīnas sieviešu, vīriešu un bērnu grupās, kas pārbaudīs spēku, veiklumu un precizitāti. Pasākuma noslēgumā apbalvošana, kur katrā no disciplīnām trīs pirmās vietas iegūs granulas vai briketes (pēc izvēles) - pirmā vieta - paleti, otrā vieta - ½ paleti, trešā vieta - ⅓ paleti. Savukārt, bērnu disciplīnās ašākie saņems dažādas pārsteiguma balvas.

Pasākuma laikā būs pieejamas bezmaksas piepūšamās atrakcijas un būs iespēja iegādāties uzkodas un dzērienus. Par mūziku parūpēsies DJ Deila jeb Daiga Laizāne.

Dalība pasākumā ir bez maksas un iepriekšējas pieteikšanās. Dalībnieki tiek aicināti ierasties laicīgi, lai reģistrētos. Pasākuma sākums ir plkst.10.00. Pasākumu apmeklēt aicināts ikviens - gan dalībnieki, gan atbalstītāji. Sauklis ir "Prieks dāvāt siltumu!"


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas basketbolisti piekāpās Filipīnām

Latvijas vīriešu basketbola izlase trešdien Rīgā par spīti zaudējumam Filipīnām Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra mačā nodrošināja vietu pusfinālā.

Sports Latvijas basketbolisti olimpisko spēļu kvalifikācijā šodien tiekas ar Filipīnām

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra otrajā mačā tiekas ar Filipīnām. Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19, tiešraidē to pārraidot kanālam TV6.

Sports Turcijas un Nīderlandes futbolisti iekļūst Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā

Turcijas un Nīderlandes futbolisti otrdien Vācijā iekļuva Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā.

Sports Latvijas basketbolistiem uzvara olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra mačā

Latvijas vīriešu basketbola izlase otrdien Rīgā ar uzvaru uzsāka Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru.
Latvija ar 83:55 (17:13, 28:11, 13:17, 25:14) pārspēja Gruziju.

Lasiet arī

Pasaule Orbāns ieradies vizītē Maskavā

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns ieradies vizītē Maskavā, kur tiksies ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, piektdien paziņojis Orbāna preses sekretārs.

Sabiedrība Siguldā bērniem bez maksas māca drošību, braucot ar divriteni (+VIDEO)

Pilsētā ir lieliska riteņbraukšanas infrastruktūra.

Sabiedrība VID vadība sākusi klientiem draudzīgas pārmaiņas

Ministru prezidente tikās ar VID ģenerāldirektori Baibu Šmiti-Roķi un citiem VID vadības pārstāvjiem, kā arī apskatīja VID Klientu apkalpošanas centru, Muitas laboratoriju, Muitas Video kameru centru un iepazinās ar Nodokļu un muitas policijas pārvaldes (NMPP) darbu.

Sabiedrība  Rīgas domes deputāts ievēlēts par Ekonomikas politikas komisijas priekšsēdētāju

RK Ekonomikas politikas komisija skata jautājumus, kas saistīti ar ekonomikas un rūpniecības politiku, ka arī ar uzņēmējdarbību.