• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Floridas «Panthers» iekļūst Stenlija kausa finālā (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 11:02, 02.06.2024


Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" bez Latvijas aizsarga Uvja Balinska pieteikumā sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un iekļuva Stenlija kausa finālā.



"Panthers" ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) uzvarēja Ņujorkas "Rangers", sērijā līdz četriem panākumiem uzvarot ar 4-2 un otro gadu pēc kārtas iekļūstot Stenlija kausa finālā.

Balinskis Stenlija kausa mačos vēl nav spēlējis.

50 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām Sems Benets ar metienu no kreisā iemetiena apļa vārtu labajā augšējā stūrī izvirzīja vadībā mājiniekus, bet 50.minūtē Vladimirs Tarasenko pretuzbrukumā no vārtu priekšas raidīja ripu vārtu labajā stūrī - 2:0.

100 sekundes pirms mača beigām, kad viesu vārtsargs bija nomainīts Igors Šestjorkins bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, Artemijs Panarins ar metienu no labā iemetiena apļa vārtu labajā augšējā stūrī vienus vārtus atguva.

Uzvarētāju vārtos Sergejs Bobrovskis atvairīja 23 metienus, bet Šestjorkins tika galā ar 32 metieniem.

Otrā pusfinālā Edmontonas "Oilers" ar 3-2 ir vadībā sērijā ar Dalasas "Stars".

Pirms gada "Panthers" finālā ar 1-4 piekāpās Vegasas "Golden Knights" ar Latvijas hokejistu Teodoru Bļugeru sastāvā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Sports Šilovs atvaira 28 metienus Canucks uzvarā NHL pirmssezonas pārbaudes spēlē

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē atvairīja 28 pretinieku metienus un palīdzēja viņa un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" izcīnīt panākumu.

Sports Girgensons paraksta trīs gadu līgumu ar «Lightning»

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons parakstījis trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas "Lightning", paziņoja klubs.

Sports Vašingtonas Capitals NHL izraugās Mateiko; Monreālas Canadiens - Miku Vecvanagu

Vašingtonas "Capitals" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā trešajā kārtā izraudzījās Latvijas hokejistu Ēriku Mateiko.

Sports Bļugers vienojas ar «Canucks» par divu gadu līgumu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" trešdien uz diviem gadiem pagarināja līgumu ar latviešu uzbrucēju Teodoru Bļugeru.