Cibuļskis: Varējām ilgāk izturēt tempu

Sports
LETA 08:45, 20.05.2024 0

Latvijas vīriešu hokeja izlasei pēc sestdienas spēles bija vairāk laika atpūtai pirms spēles pret Slovākiju, kas ļāva ilgāk turēt augstu spēles tempu pret slovākiem, pēc uzvaras atzina Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis.

 
Foto: LETA

Jau ziņots, ka svētdien pasaules čempionāta sestajā spēlē Latvija ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākiju un saglabāja vēl iespēju cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

"Uzvarējām svarīgu spēli, svarīgi punkti un ir iespēja tikt ceturtdaļfinālā. Esam pozitīvi noskaņoti un priecīgi par uzvaru," pēc uzvaras teica Cibuļskis.

Pēc otrajiem ielaistajiem vārtiem nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām latviešiem vajadzēja tikai 24 sekundes, lai atspēlētos, precīzam esot tieši Cibuļskim.

"Daudz nedomājām, zaudējām vārtus un gājām uz priekšu. Zinām, ka mums ir jāuzvar un vārtu priekšā veiksmīgi nospēlēja Rihards Bukarts, un ripa iegāja vārtos," gūtos vārtus raksturoja aizsargs.

Cibuļskis arī izcēla, ka latviešiem pēc sagrāves pret Zviedriju sestdien bija nedaudz vairāk laika atgūties pirms nākamā mača nekā slovākiem, kuri sestdien aizvadīja vēlo spēli.

"Bijām nedaudz vairāk atpūtušies kā pretinieki, tas noteikti mums bija par labu. Varbūt šķita, ka esam "svaigāki" ilgāk, varējām ilgāk izturēt tempu. Protams, viņiem bija bīstami uzbrukumi, bet mēs beigās uzvarējām," skaidroja hokejists.

Grupas pēdējā spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Prezentē Latvijas delegācijas apģērbu Parīzes olimpiskajās spēlēs (VIDEO)

Latvijas delegācijas apģērbu Parīzes olimpiskajās spēlēs dizaineru komanda izstrādājusi divarpus gadus, informē Latvijas Olimpiskā komiteja (LPK).

Sports Dānijas un Slovēnijas futbolisti iekļūst Eiropas čempionāta astotdaļfinālā

Dānijas un Slovēnijas futbolisti otrdien Minhenē iekļuva 2024.gada Eiropas čempionāta astotdaļfinālā.

Sports Francijas un Anglijas futbolisti aizvada pēdējās spēles apakšgrupu turnīrā

2024.gada Eiropas čempionāta favorītes Francija un Anglija šodien aizvadīs apakšgrupu turnīra pēdējos mačos, lūkojot izcīnīt pirmās vietas savās grupās.

Sports «Panthers» ar Balinski kļūst par Stenlija kausa ieguvējiem

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā pirmdien triumfēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Sports Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports LTV iegūst Pasaules čempionāta hokejā raidtiesības

Latvijas Televīzija (LTV) parakstījusi līgumu ar "Infront Sports & Media AG", iegūstot ekskluzīvas raidtiesības Latvijā par Pasaules čempionāta hokejā pārraidīšanu līdz 2028.gadam, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ginta Martini.

Sports Vītoliņš: Pārliecinājos, ka labi padarīts darbs atmaksājas

Latvijas vīriešu hokeja izlases ilgais sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta rezultējās ceturtdaļfināla sasniegšanā, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš,