• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


LTV iegūst Pasaules čempionāta hokejā raidtiesības

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:38, 25.01.2024


Latvijas Televīzija (LTV) parakstījusi līgumu ar "Infront Sports & Media AG", iegūstot ekskluzīvas raidtiesības Latvijā par Pasaules čempionāta hokejā pārraidīšanu līdz 2028.gadam, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ginta Martini.


Foto: LETA

Skatītājiem būs iespēja redzēt visu pasaules čempionāta spēļu tiešraides, intervijas, aizkulises, spēļu studijas un citu oriģinālsaturu LTV ēterā, digitālajās platformās, kā arī sociālajos medijos.

2024.gada Pasaules čempionāts hokejā norisināsies no 10. līdz 26.maijam Čehijas pilsētās - Prāgā un Ostravā. Šogad A apakšgrupas spēles notiks Prāgā, tajās tiksies Kanādas, Somijas, Šveices, Čehijas, Dānijas, Norvēģijas, Austrijas un Lielbritānijas komandas, savukārt B apakšgrupas spēles, kur izlozes kārtībā nokļuva arī Latvijas izlase, notiks Ostravā - tajās startēs ASV, Vācijas, Zviedrijas, Slovākijas, Latvijas, Francijas, Kazahstānas un Polijas komandas.

Latvija savu pirmo spēli aizvadīs 11.maijā pret Poliju.

Latvijas Televīzijas pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas pasaules čempionāta ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri "Infront Sports & Media AG".

Vienošanās paredz pārraides tiesības no 2024.gada līdz 2028.gadam.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Sports Cibuļskis: Varējām ilgāk izturēt tempu

Latvijas vīriešu hokeja izlasei pēc sestdienas spēles bija vairāk laika atpūtai pirms spēles pret Slovākiju, kas ļāva ilgāk turēt augstu spēles tempu pret slovākiem, pēc uzvaras atzina Latvijas aizsargs Oskars Cibuļskis.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Sports Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Vītoliņš: Pārliecinājos, ka labi padarīts darbs atmaksājas

Latvijas vīriešu hokeja izlases ilgais sagatavošanās posms pirms pasaules čempionāta rezultējās ceturtdaļfināla sasniegšanā, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš,