• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sevastova sarāvusi ceļgala krusteniskās saites

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 06:47, 20.03.2024


Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova martā Ostinas "WTA 250" turnīrā sarāvusi kreisā ceļgala krusteniskās saites, otrdien vietnē "Instagram" pavēstīja sportiste.


instagram.com/nastysevastova
Foto: Instagram

Marta sākumā Sevastova, kura WTA rangā ierindojas 380.pozīcijā, Ostinas turnīrā ceturtdaļfinālā savainoja celi un otrā seta laikā pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas nespēja turpināt spēli.

Sportiste pavēstīja, ka pēc gūtā savainojuma Ostinā viņai tika veiktas vairākas pārbaudes, kurās atklājās, ka ir sarautas kreisā ceļgala krusteniskās saites. Savainojuma ārstēšanai bija nepieciešama operācija, kas tenisistei šobrīd jau ir veikta.

Bijusī Latvijas tenisa līdere Sevastova pagājušā gada novembrī atgriezās kortā pēc teju divu gadu pārtraukuma un februārī sasniedza ceturtdaļfinālu arī Klužas-Napokas "WTA 250" turnīrā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Lasiet arī

Sports Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā, sportiste pirmdien apstiprināja Latvijas Televīzijas raidījuma "Sporta Studija" veidotājiem.

Sports Sevastova WTA rangā pakāpjas līdz 849.vietai; Ostapenko saglabā 13.vietu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc atgriešanās tenisa kortos jaunākajā WTA rangā ir pakāpusies uz 849.vietu, Aļonai Ostapenko saglabājot 13.vietu.

Sports Sevastova Andorā atgriešanās turnīrā nepārvar ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova piektdien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, piedzīvoja neveiksmi ceturtdaļfinālā.

Sports Sevastova atgriešanās turnīrā cīnās par vietu pusfinālā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, cīnīsies par vietu pusfinālā.