• Maija,
  • Paija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rastorgujevs par izcīnīto otro vietu PČ biatlonā var saņemt līdz 17 075 eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 21:08, 20.02.2024


Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs par izcīnīto vietu Pasaules čempionātā biatlonā var saņemt līdz 17 075 eiro, aģentūra LETA noskaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).


Foto: LETA

Ministru kabineta noteikumi paredz, ka naudas balvas piešķir sportistiem, treneriem un sportistus apkalpojošiem sporta darbiniekiem. Tās saņems arī sportistu treneri, komandas sporta darbinieki un apkalpojošais personāls par palīdzību sportistiem, sasniedzot augstus mērķus.

IZM sporta departamenta direktora pienākumu izpildītājs Juris Zīvarts norādīja, ka šobrīd saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem Rastorgujevs var saņemt līdz 17 075 eiro. Sportista treneri un slēpju smērētāji kopā var saņemt līdz 8537 eiro. Biatlona federācija sporta veida attīstībai pretendē uz finansējumu līdz 35 572 eiro.

Latvijas Nacionālajā sporta padomē tiek izskatīti un saskaņoti visi lēmumi par naudas balvu piešķiršanu.

Kā ziņots, Rastorgujevs svētdien Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā izcīnīja sudraba medaļu 15 kilometru sacensībās ar kopējo startu, izcīnot savu lielāko panākumu karjerā un arī Latvijas biatlona vēsturē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Borussia» futbolisti kļūst par pirmajiem UEFA Čempionu līgas finālistiem

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" otrdien nodrošināja vietu UEFA Čempionu līgas finālā.

Sports Olimpiskā uguns rīt ieradīsies Francijā

Trešdien Francijas ostas pilsētā Marseļā ieradīsies olimpiskā uguns, un paredzams, ka to sagaidīs ap 150 000 cilvēku.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Lasiet arī

Sports Rastorgujevs sasniedz Latvijai otru labāko rezultātu 20 kilometru distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs trešdien Nove Mesto pasaules čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē izcīnīja ceturto vietu, kas ir Latvijas biatlonā otrs visu laiku labākais rezultāts šajā disciplīnā.

Sports Rastorgujevam pasaules biatlona čempionātā 12.vieta sprinta distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Čehijas pilsētā Nove Mesto pasaules čempionātā ieņēma 12.vietu desmit kilometru sprintā, Renārs Birkentāls finišēja 70. un Edgars Mise - 77.vietā.

Sports Rastorgujevam Pasaules kausa posmā 22.vieta 12,5 kilometru iedzīšanā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Šveicē Pasaules kausa trešajā posmā ieņēma 22.vietu 12,5 kilometru iedzīšanā.

Sports Rastorgujevam ceturtā vieta sezonas pirmajās Pasaules kausa sacensībās

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Zviedrijā Pasaules kausa pirmā posma 20 kilometru individuālajā distancē pieļāva tikai vienu kļūdu šaušanā un izcīnīja ceturto vietu, kas šajā distancē viņam ir atkārtots labākais rezultāts karjerā.