• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko Dohas «WTA 1000» trešajā kārtā zaudē Azarenkai

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:12, 15.02.2024


Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Dohas "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā, cīnoties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, ar rezultātu 0-6, 3-6 piekāpās baltkrievietei Viktorijai Azarenkai.



Ostapenko šajā sezonā piedzīvojusi tikai trīs zaudējumus - visus mačos ar Azarenku.

Ostapenko WTA rangā ieņem 11.vietu un šajā turnīrā izsēta ar astoto numuru, bet Azarenka WTA rangā ierindojas 31.pozīcijā.

Latvijas tenisiste šo turnīru noslēdza ar 120 ranga punktiem un nākamnedēļ rangā pakāpsies uz devīto vietu.

Ostapenko šajā turnīrā no pirmās kārtas bija brīva un otrajā ar 6-0, 6-3 apspēlēja ukrainieti Anhelinu Kaļiņinu (WTA 30). Azarenka pirmajā kārtā ar 6-3, 3-6, 6-3 bija pārāka pār polieti Magdalēnu Frehu (WTA 52.), bet otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:2), 6-2 pieveica ķīnieti Vanu Sjiņju (WTA 41.).

Latvijas tenisistei šobrīd ir sekmīgākais sezonas sākums viņas karjerā. Rīdziniece ir paguvusi izcīnīt divas "WTA 500" trofejas Adelaidē un Lincā, savukārt Austrālijas atklātajā čempionātā Ostapenko apstājās trešajā kārtā. Ostapenko ir astoņi WTA tituli karjerā, bet pieredzējusī Azarenka tikusi pie 21 titula.

Pērn Dohā Ostapenko zaudēja otrajā kārtā, turnīru noslēdzot ar 55 ranga punktiem. 2023.gadā Dohā notika "WTA 500" sērijas turnīrs. Savu labāko rezultātu Kataras galvaspilsētā Latvijas tenisiste sasniedza 2016.gadā, kad tika līdz finālam.

Jau ziņots, ka dubultspēlēs pērnā gada finālistes Ostapenko un ukrainiete Ludmila Kičenoka piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā, katra turnīru beidzot ar desmit pasaules dubultspēļu ranga punktiem.

Turnīrs Dohā norisinās cietā seguma kortos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku svētdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Sports Ostapenko atgriežas WTA ranga desmitniekā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem desmito pozīciju. WTA ranga desmitniekā Ostapenko nav bijusi kopš 20.maija.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu. Tikmēr šīs sezonas rangā Ostapenko ir devītā.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu.