Bertāns «Hornets» komandā debitē ar deviņiem punktiem un uzvaru (VIDEO)

Sports
LETA 10:57, 11.02.2024 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien savā pirmajā spēlē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Šarlotas "Hornets" guva deviņus punktus un palīdzēja vienībai pārtraukt desmit zaudējumu sēriju.

 

Šarlotas vienība savā laukumā ar rezultātu 115:106 (25:28, 33:21, 27:27, 30:30) guva virsroku pār Memfisas "Grizzlies".

Bertāns, kurš šonedēļ tika aizmainīts no Oklahomasitijas "Thunder" komandas, laukumā pavadīja 11 minūtes un 39 sekundes, kas viņam ir otrs lielākais spēles laiks sezonā. Latvietis realizēja trīs no pieciem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas un vienreiz pārkāpa noteikumus. "Hornets" ar Bertānu laukumā iemeta par desmit punktiem vairāk, nekā ielaida, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Mailss Bridžess, bet pa 18 punktiem guva Brendons Millers un Vasilije Micičs, kurš arī atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Bertāns, Micičs, Trešons Manns, Grānts Viljamss un Sets Karijs šonedēļ maiņas darījumā nonāca "Hornets" rindās un visi pieci sestdien piedzīvoja debiju jaunajā komandā.

Pretiniekiem 29 punktus guva Džerens Džeksons.

"Hornets" ar 11 uzvarām 52 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, savukārt "Grizzlies" ar 18 panākumiem 53 mačos aizņem to pašu ailīti Rietumu konferencē.

Šarlotas vienība nākamajā mačā pirmdien mājās cīnīsies ar Indiānas "Pacers".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Lasiet arī

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.