• Lita,
  • Sibilla,
  • Teika
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis ar 32 punktiem sekmē «Celtics» uzvaru pār «Rockets» (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 22:53, 22.01.2024


Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem un palīdzēja Bostonas "Celtics" izcīnīt panākumu.



"Celtics" izbraukumā ar rezultātu 116:107 (35:25, 35:30, 20:25, 26:27) pārspēja Hjūstonas "Rockets", izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs.

Porziņģis spēlēja 32 minūtes un 49 sekundes un realizēja piecus no desmit divu punktu metieniem, sešus no 11 tālmetieniem un četrus soda metienus. Viņš arī atzīmējās statistikā ar sešām atlēkušajām bumbām, pieciem bloķētiem metieniem, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu piespēli, trīs kļūdām, piecām piezīmēm un noslēdza maču ar +/- rādītāju +18.

Latvietim kļūstot par rezultatīvāko uzvarētāju rindās, Deriks Vaits guva vēl 21 punktu un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, 18 punktus sakrāja Džeisons Teitams, bet Džeilens Brauns, gūstot 13 punktus, izcīnot 11 bumbas zem groziem un iekrājot desmit rezultatīvas piespēles, izcēlās ar "triple-double".

Starp mājiniekiem ar 25 punktiem izcēlās Dilons Brukss, kamēr Alperens Šengins iekrāja 24 punktus, 12 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

"Celtics" ar 33 uzvarām un desmit neveiksmēm Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā un nākamo maču aizvadīt pirmdien, viesojoties pie Dalasas "Mavericks".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ventspils basketbolisti izcīna LBL bronzas godalgas

"Ventspils" piektdien izcīnīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas.

Sports Daugaviņš: Esam nolikti uz ceļiem un tagad ir jāmāk piecelties

Latvijas hokeja izlase pēc smagā zaudējuma pasaules čempionāta mačā ir nonākusi punktā, no kura tai jāsāk augšupeja, sarunā ar žurnālistiem atzina valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā mačā pārliecinoši zaudē Vācijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē ar rezultātu 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) kapitulēja Vācijai, piedzīvojot pirmo neveiksmi šajās meistarsacīkstēs.

Sports Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.