• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


IIHF liedz Izraēlas U-20 hokeja izlasei piedalīties pasaules čempionātā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 21:17, 12.01.2024


Izraēlas U-20 vīriešu hokeja izlase nevarēs startēt janvāra beigās gaidāmajā pasaules U-20 čempionāta trešās divīzijas B grupas turnīrā, piektdien nolēma Starptautiskā Hokeja federācijas (IIHF) Padome.



Trešdien IIHF paziņoja, ka, ņemot vērā bažas par visu čempionāta dalībnieku drošību un aizsardzību, uz laiku ierobežos visu Izraēlas hokeja izlašu dalību pasaules čempionātos.

Savukārt piektdien IIHF precizēja, ka lēmums šobrīd attiecināms tikai uz Izraēlas izlases dalību pasaules U-20 čempionāta trešās divīzijas B grupas turnīrā, kas paredzēts janvāra beigās.

Trešās divīzijas B grupas turnīram bija jānotiek Izraēlā, taču drošības un aizsardzības apsvērumu dēļ tas tika pārcelts uz Bulgāriju un turnīrā bija paredzēts spēlēt Izraēlai, Bulgārijai, Kirgiztānai, Meksikai, Jaunzēlandei un Turcijai.

Februārī IIHF Padome tiksies, lai lemtu par pārējo Izraēlas izlašu dalību pasaules čempionātu turnīros. Tāpat paziņojumā norādīts, ka IIHF turpinās lemt par Izraēlas hokeja izlašu startu pasaules čempionātos izskatot katru turnīru atsevišķi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Ābols paraksta viena gada līgumu ar NHL komandu Flyers

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols parakstījis viena gada līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas "Flyers", vēsta klubs.

Sports Čehijas hokejisti triumfē pasaules čempionātā (VIDEO)

Čehijas vīriešu hokeja izlase svētdien Prāgā triumfēja pasaules čempionātā un izcīnīja čempiontitulu pirmo reizi kopš 2010.gada.

Sports Zviedrijas hokejisti izcīna bronzu pasaules čempionātā

Zviedrijas vīriešu hokeja izlase svētdien Prāgā izcīnīja bronzas godalgas pasaules čempionātā.

Sports Šveices hokejisti iekļūst pasaules hokeja čempionāta finālā (VIDEO)

Šveices hokejisti sestdien Prāgā pēcspēles metienos iekļuva pasaules hokeja čempionāta finālā.