• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rastorgujevam Pasaules kausa posmā 22.vieta 12,5 kilometru iedzīšanā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 17:28, 16.12.2023


Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Šveicē Pasaules kausa trešajā posmā ieņēma 22.vietu 12,5 kilometru iedzīšanā.



Uzvaru izcīnīja norvēģis Juhanness Tingnēss bē, kurš ar trim kļūdām šaušanā trasi beidza 32 ar pusi minūtēs.

Otrais ar divām kļūdām šautuvē bija viņa tautietis Endre Stremsheims, atpaliekot no Bē 24,7 sekundes, bet trešais - vēl viens norvēģis Sturla Holms Lēgreids, kurš ar vienu kļūdu šautuvē Bē zaudēja 29,1 sekundi.

Ceturtais finišēja zviedrs Martins Ponsiuloma, piektais - vēl viens norvēģis Juhanness Dāle-Ševdāls, sestais - francūzis Kentēns Fijons Majē, visiem šaušanā kļūdoties trīs reizes.

Rastorgujevs pirmajās trīs ugunslīnijās nekļūdījās ne reizi, bet pēdējā šaušanā mēroja divus soda apļus, finišējot 22.vietā 58 sportistu konkurencē un Bē zaudējot divas minūtes un 9,7 sekundes.

Pasaules kausa pirmajā posmā iedzīšanā Rastorgujevs, startējot ar 31.numuru, sacensību gaitā spēja pakāpties līdz 22.pozīcijai, bet finišēja 29.vietā. Otrajā posmā pirms nedēļas viņš arī ierindojās 29.vietā.

Pasaules kausa kopvērtējumā visu individuālo disciplīnu summā līderis ar 394 punktiem ir J.T.Bē, 351 punkts ir T.Bē, bet 301 punktu ir sakrājis Lēgreids.

Rastorgujevs ar 116 punktiem ieņem 23.vietu, bet Birkentāls ar trim punktiem - 66.vietu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Rastorgujevam un Bendikai pasaules čempionātā astotā vieta pāru stafetē

Latvijas biatlonisti Andrejs Rastorgujevs un Baiba Bendika ceturtdien Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā ieņēma astoto vietu pāru stafetē.

Sports Rastorgujevs sasniedz Latvijai otru labāko rezultātu 20 kilometru distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs trešdien Nove Mesto pasaules čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē izcīnīja ceturto vietu, kas ir Latvijas biatlonā otrs visu laiku labākais rezultāts šajā disciplīnā.

Sports Rastorgujevam pasaules biatlona čempionātā 12.vieta sprinta distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Čehijas pilsētā Nove Mesto pasaules čempionātā ieņēma 12.vietu desmit kilometru sprintā, Renārs Birkentāls finišēja 70. un Edgars Mise - 77.vietā.

Sports Rastorgujevam ceturtā vieta sezonas pirmajās Pasaules kausa sacensībās

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Zviedrijā Pasaules kausa pirmā posma 20 kilometru individuālajā distancē pieļāva tikai vienu kļūdu šaušanā un izcīnīja ceturto vietu, kas šajā distancē viņam ir atkārtots labākais rezultāts karjerā.