• Emīlija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šilovam AHL novembra labākā vārtsarga balva

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 19:02, 02.12.2023


Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš spēlē Ebotsfordas "Canucks", piektdien tika atzīts par Amerikas Hokeja līgas (AHL) novembra labāko vārtsargu.


Foto: LETA

Šilovs "Canucks" rindās novembrī aizvadīja piecas spēles, svinot četras uzvaras. Vidēji spēlē viņš savos vārtos ielaida 1,01 vārtus, kā arī atvairīja 95,8% metienu un divreiz nosargāja savus vārtus "sausā", kopumā atvairot 114 no 119 metieniem.

22 gadus vecais rīdzinieks šosezon laukumā ir devies 12 spēlēs, izcīnot deviņas uzvaras un piedzīvojot divus zaudējumus. Vidēji spēlē viņš savos vārtos ir ielaidis 2,53 ripas un atvairījis 90,9% metienu.

"Canucks" ar izcīnītiem 25 punktiem 18 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

66 AHL spēlēs Ebotsfordas un Manitobas "Moose" sastāvā Silovs ir izcīnījis 36 uzvaras pamatlaikā, sešas - pagarinājumā vai pēcspēles metienos, 21 reizi ciešot zaudējumu. Viņš vidēji spēlē ir ielaidis savos vārtos 2,55 ripas un atvairījis 90,6% metienu, septiņas spēles nostāvot "sausā".

Vankūveras "Canucks" rindās Nacionālajā hokeja līgā viņš ir aizvadījis piecus mačus, bet 2023.gada pasaules čempionātā palīdzējis Latvijai izcīnīt bronzas medaļas, tiekot atzītam par sacensību labāko vārtsargu.

Par AHL nedēļas spēlētāju ir atzīts Teksasas "Stars" uzbrucējs Mavriks Burks, bet par labāko debitantu - viņa komandas biedrs - uzbrucējs Logens Stenkovens.

Burks novembrī 10 spēlēs sakrāja 17 rezultativitātes punktus (četri vārti un 13 rezultatīvas piespēles), palīdzot "Stars" uzvarēt astoņās spēlēs un izcīnīt vadību AHL Centrālajā divīzijā.

Stenkovens novembrī "Stars" rindās 10 spēlēs guva astoņus vārtus, sakrājot 15 rezultativitātes punktus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā uzvar Slovākiju (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionātā sestajā mačā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijai un saglabāja iespēju vēl cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Lasiet arī

Sports Šilovs palīdz komandai izcīnīt uzvaru AHL mačā (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs sestdien palīdzēja Ebotsfordas "Canucks" komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, kamēr aizsargs Uvis Jānis Balinskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Šarlotas "Checkers" zaudējumā.

Sports Par 2023.gada Latvijas labāko hokejistu atzīts vārtsargs Šilovs

Laikraksta "Latvijas Avīze" ekspertu aptaujā par 2023.gada labāko Latvijas hokejistu nosaukts vārtsargs Artūrs Šilovs.

Sports Latvijas izlases supervārtsargs Artūrs Šilovs atkal nosūtīts atpakaļ uz AHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vankūveras "Canucks" kluba Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs tika nosūtīts atpakaļ uz vienības fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ebotsfordas "Canucks", ceturtdien pavēstīja klubs.

Sports Zināms, kurš sargās Latvijas izlases vārtus mačā pret Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlases treneru korpuss arī mačā pret Kazahstānu vārtu drošību uzticēs Artūram Šilovam, žurnālistiem apstiprināja valstsvienības vārtsargu treneris Artūrs Irbe.