• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pēc divu gadu pārtraukuma Sevastova atgriezīsies kortos WTA 125 sērijas turnīrā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 11:14, 28.11.2023


Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien Andoras "WTA 125" turnīra pirmajā kārtā pēc divu gadu pārtraukuma atgriezīsies laukumā ar maču pret Irenu Buriljo-Eskoriuelu no Spānijas.


Foto: LETA

Cīņa Sevastovai, kura neatrodas pasaules rangā, ar pasaules ranga 260.raketi centrālajā laukumā sāksies ne ātrāk kā plkst.18.

Abas tenisistes līdz šim nav tikušās.

Mača uzvarētāja otrajā kārtā tiksies ar cīņas, kurā tiksies sacensībās ar ceturto numuru izsētā Dajana Jastremska no Ukrainas (WTA 106.) vai neitrālā sportistes Jekaterina Makarova (WTA 168.), uzvarētāju.

Spāniete šogad no 60 aizvadītajām cīņām ir uzvarējusi 29. Buriljo-Eskoriuela lielākoties spēlē Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) ranga turnīros, kur ir izcīnījusi četrus titulus.

Savukārt 33 gadus vecā Sevastova pēdējo spēli profesionālajā tenisā izvadīja pirms gandrīz diviem gadiem. Sacensībās Andorā viņa saņēma rīkotāju īpašo ielūgumu.

Latvijas tenisiste jau 2013.gadā traumu dēļ bija uz laiku pārtraukusi sportistes karjeru, taču atgriezās kortos 2015.gadā un sasniedza savu labāko rezultātu.

Karjeras laikā viņa ir izcīnījusi četrus WTA titulus - 2010.gadā Oeirašā, 2017.gadā Maljorkā, 2018.gadā Bukarestē un 2019.gadā Jūrmalā. Vēl četros turnīros 2016. un 2018.gadā liepājniece sasniedza finālus. Spānijas tenisistes kontā uzvaru WTA turnīros nav.

"Grand Slam" turnīros Sevastovas labākais sasniegums ir 2018.gada ASV atklātajā čempionātā sasniegtais pusfināls, iepriekšējos divus gadus spēlējot ceturtdaļfinālā. 2018.gadā Sevastova WTA rangā sasniedza rekordaugsto 11.vietu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Sevastova saņem rīkotāju ielūgumu dalībai Limožas WTA 125 sērijas turnīrā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ir saņēmusi rīkotāju ielūgumu dalībai nākamnedēļ notiekošajā Limožas "WTA 125" sērijas turnīrā, vēsta sacensību rīkotāji.

Sports Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova izlaidīs Austrālijas atklāto čempionātu tenisā, sportiste pirmdien apstiprināja Latvijas Televīzijas raidījuma "Sporta Studija" veidotājiem.

Sports Sevastova WTA rangā pakāpjas līdz 849.vietai; Ostapenko saglabā 13.vietu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc atgriešanās tenisa kortos jaunākajā WTA rangā ir pakāpusies uz 849.vietu, Aļonai Ostapenko saglabājot 13.vietu.

Sports Sevastova Andorā atgriešanās turnīrā nepārvar ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova piektdien Andoras "WTA 125" turnīrā, kas viņai ir atgriešanās sacensības profesionālajā tenisā, piedzīvoja neveiksmi ceturtdaļfinālā.