• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertānam pieci punkti «Thunder» zaudējumā «76ers» (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 12:34, 26.11.2023


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Oklahomasitijas "Thunder" piedzīvojot zaudējumu.


Foto: LETA

"Thunder" mājās ar rezultātu 123:127 (31:29, 30:36, 21:28, 41:34) atzina Filadelfijas "76ers" pārākumu un pārtrauca sešu uzvaru sēriju.

Bertāns laukumā bija otrajā puslaikā, lielākoties ceturtajā ceturtdaļā. Deviņu minūšu un 50 sekunžu laikā latvietis realizēja vienu no diviem tālmetieniem, divus no trīs soda metieniem un netrāpīja vienīgo divpunktu metienu.

Bertāns arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un iekrāja divas piezīmes. "Thunder" ar Bertānu laukumā iemeta par deviņiem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Čets Holmgrēns, bet 31 punktu guva Šejs Gildžess-Aleksandrs.

Uzvarētājiem Džoels Embīds pēdējās desmit sekundēs iemeta sešus soda metienus un visā mačā guva 35 punktus, pievienojot arī 11 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles. Tairīsam Maksijam bija 28 punkti.

Lai gan realizēto soda metienu procents abām komandām bija līdzīgs, viesiem bija krietni vairāk izpildīto metienu - 37 no 45 pret 21 no 26.

"Thunder" ar 11 uzvarām 16 mačos ieņem otro vietu Rietumu konferencē, bet "76ers" ar tādu pašu bilanci ir ceturtā Austrumos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Lasiet arī