• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertānam divi precīzi tālmetieni "Mavericks" zaudējumā Portlendā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 08:25, 15.01.2023


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai piedzīvojot zaudējumu.


Foto: LETA

Dalasieši viesos ar rezultātu 119:136 (30:31, 26:40, 34:35, 29:30) zaudēja Portlendas "Trail Blazers" komandai.

Bertāns spēlēja 17 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trīs tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles un vienreiz pārkāpa noteikumus. Ar Bertānu laukumā "Mavericks" ielaida par 14 punktiem vairāk nekā iemeta.

Viesiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet 24 punkti bija Redžijam Balokam. Luka Dončičs aizvadīja sezonas mazrezultatīvāko spēli, gūstot 15 punktus.

"Trail Blazers" komandā Damjans Lilards guva 36 punktus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet Jusufam Nurkičam bija 22 punkti un 11 bumbas zem groziem.

"Mavericks" ar 24 uzvarām 44 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kur "Trail Blazers" ar 20 panākumiem 42 mačos ir 11.pozīcijā.

Svētdien Portlendā abas komandas aizvadīs vēl vienu savstarpēju spēli.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.