• Edijs,
  • Edvīns
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas futbolistes UEFA Nāciju līgas mačā tiksies ar Moldovu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 10:57, 31.10.2023


Latvijas sieviešu futbola izlase šodien Kišiņevā aizvadīs UEFA Nāciju līgas ceturto maču.


Foto: LETA

Spēle sāksies plkst.18, tiešraidē to pārraidot televīzijas kanālam TV4 un tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com".

Latvijas futbolistes Nāciju līgas turnīru septembrī sāka ar zaudējumu Maltai ar 0:1, bet pēc tam izbraukumā ar 4:0 pārspēja Andoru, trīs vārtus gūstot Karlīnai Miksonei. 27.oktobrī Jelgavā Latvija Moldovu pieveica ar 5:0, pa diviem vārtiem gūstot Diānai Suvitrai un Anastasijai Poļuhovičai, bet vienus vārtus ieskaitot Olgai Ševcovai.

Moldova pirmajās spēlēs ar 1:2 zaudēja Andorai un ar 0:2 atzina Maltas pārākumu.

Turnīra tabulā pēc trim kārtām Malta ir sakrājusi deviņus punktus, Latvija - sešus, Andora - trīs punktus, bet Moldova punktus nav guvusi.

Latvijas futbolistes C līgas pirmās grupas sacensības pabeigs decembrī, aizvadot mājas spēli ar Andoru un izbraukuma maču ar Maltu.

Salīdzinot ar iepriekšējiem mačiem, šoreiz sastāvā nav Sofijas Gergeležiu, Taisijas Smirnovas un Amēlijas Lipšānes, kura palīdz Latvijas U-19 izlasei Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs.

Kandidāšu sarakstā ir atgriezusies Nelle Treimane, kura izlasi nebija pārstāvējusi kopš pērnā oktobra. Treimane pagājušā gada vasarā guva uzvaru nesošos vārtus mačā ar Luksemburgu, palīdzot Latvijas izlasei tikt pie pirmā panākuma Pasaules kausa kvalifikācijā.

Vēl uz izlasi ir izsaukta Liāna Rožaščonoka, bet pirmo reizi kandidāšu sarakstā ir Anastasija Vainere, kura līdz šim ir pārstāvējusi visu vecumu Latvijas jaunatnes izlases.

Komandas līdz decembrim aizvada divu apļu turnīru, pēc kura grupas uzvarētāja iegūs tiesības Eiropas čempionāta kvalifikācijas posmā spēkoties B līgā, bet trīs labākās otro vietu ieguvējas par šādu iespēju cīnīsies "play-off" spēlēs.

Latvijas sieviešu futbola izlases kandidāšu saraksts:

vārtsardzes - Enija Anna Vaivode (Visbijas "P18", Zviedrija), Sofja Ņesterova ("Rīga"), Alīna Skļemenova (Salaspils "Super Nova");

aizsardzes - Anastasija Ročāne (Sosnovecas "Czarni", Polija), Anna Flakse, Liāna Rožaščonoka (abas - "Rīga"), Ligita Tumāne ("Spezia", Itālija), Selga Penelope Vitmore (Salaspils "Super Nova"), Paula Linda Liniņa, Kristīne Evelīna Lodziņa (abas - "Metta"), Sofija Garanča (Rēzeknes BJSS);

pussardzes - Karlīna Miksone (Sosnovecas "Czarni", Polija), Olga Ševcova, Viktorija Zaičikova (abas - "IBV Vestmannaeyja", Islande), Anna Kristīne Gornela ("Mura", Slovēnija), Sandra Voitāne ("Keflavik ", Islande), Nelle Treimane, Katrīna Daļilova, Anastasija Vainere (visas - "Metta"), Anna Marija Valaka, Diāna Suvitra (abas - "Rīga");

uzbrucējas - Signija Šenberga ("Metta"), Anastasija Poļuhoviča ("Rīga").


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Sports Ostapenko sasniedz Romas WTA 1000 sērijas turnīra ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien sasniedza Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālu.

Lasiet arī

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports «Atletico» nosargā panākumu pirmajā Čempionu līgas ceturtdaļfināla cīņā

Madrides "Atletico" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru.

Sports «Barcelona» futbolisti Čempionu līgas ceturtdaļfinālu sāk ar uzvaru

"Barcelona" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā nenosargāja pirmajā puslaikā gūto pārsvaru, taču turpinājumā atspēlējās un tika pie uzvaras.