• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājnieks Duinovs izcīna bronzas medaļu pasaules junioru čempionātā džudo

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 01:32, 07.10.2023


Latvijas pārstāvis Maksims Duinovs piektdien pasaules junioru čempionātā džudo izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, bet Ivans Mihailovs svara kategorijā līdz 81 kilogramam cieta zaudējumu pirmajā cīņā.



Duinovs pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā pēc uz tatami pavadītām piecām minūtēm un 48 sekundēm ar "hansoku-make" jeb sarkano kartīti pretiniekam uzvarēja Slovākijas sportistu Aleksu Marušku.

Trešajā kārtā Latvijas sportists pēc divām minūtēm un 31 sekundes ar diviem "vaza-ari" pārspēja ASV džudistu Oleksandru Ņižņiku, bet cīņā par uzvaru grupā ar "vaza-ari" piekāpās Azerbaidžānas sportistam Vugaram Talibovam.

Gandarījuma turnīrā Duinovam bija vajadzīga vien minūte un 48 sekundes, lai ar diviem "vaza-ari" pieveiktu nīderlandieti Larsu van Ostrumu, bet cīņā par trešo vietu Latvijas sportists ar "ippon" pieveica Uzbekistānas sportistu Ališeru Samanovu.

Pirms diviem gadiem Itālijas pilsētā Olbijā Duinovs zaudēja pirmajā cīņā.

Mihailovs pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā ar diviem "vaza-ari" pēc uz tatami pavadītām trim minūtēm un 58 sekundēm piedzīvoja zaudējumu cīņā ar Tadžikistānas sportistu Muhammadžonu Abdudžalilovu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī