• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bailsa uzvar PČ daudzcīņā un kļūst par visu laiku godalgotāko vingrotāju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:48, 06.10.2023


ASV sportiste Simona Bailsa piektdien Antverpenē izcīnīja savu sesto pasaules čempiones titulu vingrošanas daudzcīņā un kļuva par visu laiku godalgām bagātāko vingrotāju.



Sacensībās uz līdzsvara baļķa, brīvajās kustībās, atbalsta lēcienā un līdztekās Bailsa iekrāja 58,99 punktus.

Par 1,633 punktiem mazāk nopelnīja brazīliete Rebeka Andrade un par 2,067 punktiem piekāpās Bailsas komandas biedrene ASV izlasē Šailīza Džounsa.

Bailsa, kura šovasar atgriezās sacensību apritē pēc divu gadu pauzes, pasaules čempionātos izcīnījusi 27 medaļas, no kurām 21 ir zelta.

Ieskaitot arī olimpiskajās spēlēs iegūto, viņai tagad ir 34 godalgas jeb par vienu vairāk nekā iepriekšējam rekordistam Vitālijam Ščerbo.

Zīmīgi, ka pirms desmit gadiem tieši Atnverpenē tobrīd 16 gadus vecā Bailsa izcīnīja savu pirmo pasaules čempiones titulu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Latvijas izlase vārtsargu pret Franciju paziņos pēdējā brīdī

Latvijas hokeja izlases vārtsargs, kurš pasaules čempionātā spēlēs pret Franciju, tiks paziņots īsi pirms spēles, svētdien pēc rīta treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības treneris Lauris Dārziņš.

Sports Latvijas hokejisti PČ otrajā mačā šodien tiksies ar Franciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta otrajā spēlē tiksies ar Franciju. B apakšgrupas mačs Ostravā sāksies plkst.17.20 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam LTV7.

Sports Doma laukumā varēs vērot pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides

Lai Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu sekot līdzi pasaules hokeja čempionātam un Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlēm, Doma laukumā notiks čempionāta tiešraižu publiskā skatīšanās uz lielā ekrāna.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.