• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bailsa uzvar PČ daudzcīņā un kļūst par visu laiku godalgotāko vingrotāju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:48, 06.10.2023


ASV sportiste Simona Bailsa piektdien Antverpenē izcīnīja savu sesto pasaules čempiones titulu vingrošanas daudzcīņā un kļuva par visu laiku godalgām bagātāko vingrotāju.



Sacensībās uz līdzsvara baļķa, brīvajās kustībās, atbalsta lēcienā un līdztekās Bailsa iekrāja 58,99 punktus.

Par 1,633 punktiem mazāk nopelnīja brazīliete Rebeka Andrade un par 2,067 punktiem piekāpās Bailsas komandas biedrene ASV izlasē Šailīza Džounsa.

Bailsa, kura šovasar atgriezās sacensību apritē pēc divu gadu pauzes, pasaules čempionātos izcīnījusi 27 medaļas, no kurām 21 ir zelta.

Ieskaitot arī olimpiskajās spēlēs iegūto, viņai tagad ir 34 godalgas jeb par vienu vairāk nekā iepriekšējam rekordistam Vitālijam Ščerbo.

Zīmīgi, ka pirms desmit gadiem tieši Atnverpenē tobrīd 16 gadus vecā Bailsa izcīnīja savu pirmo pasaules čempiones titulu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokeja izlase sāk gatavošanos pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien ar pirmo oficiālo treniņu sāks gatavošanos šī gada pasaules čempionātam.

Sports Latvijas hokejistes Rīgā sāk PČ pirmās divīzijas B grupas turnīru

Latvijas sieviešu hokeja izlase šodien Rīgā sāks pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas turnīru un pirmajā mačā tiksies ar Slovākiju.

Sports Piešķir 500 000 eiro hokeja kvalifikācijas turnīru rīkošanai

Valdība otrdien nolēma piešķirt 500 000 eiro Latvijas Hokeja federācijai (LHF) 2026.gada Ziemas olimpisko spēļu atlases turnīra hokejā vīriešiem organizēšanai un Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Pasaules čempionāta hokejā sievietēm organizēšanai Latvijā.

Sports Latvijas U-20 hokejisti uzvar Vāciju un saglabā cerību iekļūt PČ ceturtdaļfinālā

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase sestdien Gēteborgā pasaules junioru čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē ar rezultātu 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) pārspēja vienaudžus no Vācijas un saglabāja cerību iekļūt ceturtdaļfinālā.