• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nebūs viegli! Noskaidrota Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra astotdaļfinālā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 22:49, 03.10.2023


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien aizvadīs Pekinas "WTA 1000" astotdaļfināla maču, tiekoties ar ASV tenisisti Džesiku Pegulu.


Foto: Instagram

Mača sākums paredzēts plkst.7 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā atrodas 17.vietā un turnīrā izsēta ar 13.numuru, bet pasaules ceturtā rakete Pegula arī sacensībās izsēta ar ceturto numuru.

Pirmajā kārtā Ostapenko Pekinā ar 2-6, 6-3, 6-2 pieveica Vācijas tenisisti Efu Līsu (WTA 121.), bet otrajā kārtā uzvarēja bez cīņas, Čehijas sportistei Lindai Noskovai (WTA 42.) savainojuma dēļ kortā nedodoties.

Pegula sacensības sāka ar otro kārtu, ar 6-7 (2:7), 6-2, 6-1 apspēlējot neatkarīgo tenisisti Annu Bļinkovu (WTA 39.).

Ceturtdaļfinālā uzvarētājai būs jātiekas ar spēles, kurā tiekas neitrālā sportiste Ļudmila Samsonova (WTA 22.) un ukrainiete Marta Kostjuka (WTA 44.), uzvarētāju.

Līdzšinējās četrās savstarpējās cīņās Ostapenko ir uzvarējusi tikai reizi, trīs setos uzvarot 2015.gada turnīrā Kvebekā. Pārējās cīņās, no kurām pēdējā bija šogad Dohas sacensību astotdaļfinālā, uzvaru svinēja amerikāniete.

Latvijas tenisiste šosezon Ostapenko ir izcīnījusi vienu titulu, uzvarot Birmingemas "WTA 250" sērijas turnīrā, bet karjerā uzvarējusi sešos turnīros.

Pegula šogad aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam Austrālijas atklātajā čempionātā un Vimbldonā, uzvarēja Monreālas "WTA 1000" sērijas turnīrā, pēc Ostapenko uzvarēšanas iekļuva Dohas turnīra finālā, finālā spēlējot arī pagājušajā nedēļā Japānā, bet vēl četrās sacensībās sasniedza pusfinālu.

Ostapenko šosezon iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 36/19, bet amerikāniete līdz šim uzvarējusi 50 no 66 mačiem.

Latviete Pekinas turnīrā ir spēlējusi no 2016. līdz 2019.gadam, 2017.gadā sasniedzot pusfinālu, bet Pegula Pekinas kortos devusies otro reizi, 2019.gadā zaudējot pirmajā spēlē.

Ostapenko ar ierasto pārinieci ukrainieti Ļudmilu Kičenoku Pekinā cieta zaudējumu dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Turnīrs Ķīnā norisinās cietā seguma kortos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Noraida priekšlikumu kandidātu sarakstus iesniegt būtiski agrāk pirms vēlēšanām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti šodien noraidīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšlikumu partiju deputātu kandidātu sarakstus prasīt iesniegt ne vēlāk kā 120 dienas jeb četrus mēnešus pirms vēlēšanām.

Sabiedrība VDD komentē «TikTok» un «Telegram» iespējamu bloķēšanu Latvijā

Lēmumam par sociālo tīklu "TikTok" un "Telegram" iespējamu bloķēšanu ir jābūt politiskam, turklāt, lai šāds risinājums būtu efektīvs, par ierobežošanu būtu jāvienojas vismaz visām trim Baltijas valstīm, šādu vērtējumu vēstulē Saeimai paudis Valsts drošības dienests (VDD).

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.