• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Volejbolists Skrūders karjeru turpinās CEV Čempionu līgas finālistē Wegiel

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 22:14, 19.09.2023


Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlājs Edvīns Skrūders karjeru turpinās CEV Čempionu līgas finālistē Polijas komandā Jastšembes Zdrojas "Wegiel", vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).


Foto: LETA

Skrūders sezonu iesāka Grieķijas klubā Orestijas "Athlos", ar kuru parakstīja līgumu augustā un kurā paspēja mēnesi notrenēties.

Kā LVF stāstīja Skrūders, Polijas kluba menedžeris viņu pirms pāris nedēļām uzrunājis un teicis, ka vēlas latvietim redzēt savā komandā. Pirmdien volejbolists jau devies uz Poliju.

"Līgums ir parakstīts, domāju, ka būs jāiziet veselības pārbaude, bet tā mani nebaida," par nonākšanu vienā no spēcīgākajiem klubiem Eiropā sacīja Latvijas izlases cēlājs, kurš līgumu ar Polijas čempioni ir noslēdzis uz vienu gadu.

Skrūders arī uzsvēra, ka tā ir milzīga iespēja - startēt tādā čempionātā un spēlēt tāda līmeņa komandā. Komandā viņš nebūšot pirmais cēlājs, tāpēc pagaidām nav zināms, kā viņam būs ar spēles laiku.

"Līgā ir 16 komandas, spēļu būs daudz, un tās notiks bieži. Tāpēc, manuprāt, vienam cēlājam būs grūti šo kalendāru izturēt, un droši vien pie spēles laika tikšu arī es," pirms došanās uz Poliju teica Skrūders, kurš vasarā Denisa Petrova prombūtnes laikā vadīja Latvijas izlases uzbrukuma grožus uzvarā Eiropas Sudraba līgā.

Vienības pirmais cēlājs no Francijas Benžamēns Toniutī Francijas izlases rindās spēlēja Eiropas čempionātā, un klubam treniņos trūka cēlāju, skaidroja Skrūders. Jauno komandu Skrūders labi zinot, jo iepriekš esot skatījies viņu spēles.

"Grieķijas klubā puiši, no vienas puses, ir priecīgi, jo tā jebkuram volejbolistam ir liela iespēja, bet, no otras puses, protams, arī nedaudz nobažījušies, ka komandu pametu sezonas sākumā. Arī klubs sākumā nekādas prieka pazīmes neizrādīja, bet poļu klubs samaksāja izpirkuma summu, un šobrīd visi ir daudz-maz apmierināti," stāstīja Skrūders.

Pagājušajā gadā Jastšembes Zdrujas klubs iekļuva CEV Čempionu līgas finālā, kur zaudēja citai Polijas vienībai Kendžežinas-Kozles ZAKSA. Arī šosezon Polijas čempioni cīnīsies par Eiropas klubu vērtīgāko trofeju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Sports Polijas un Itālijas volejbolisti iekļūst Eiropas čempionāta finālā

Polijas un Itālijas vīriešu volejbola izlases ceturtdien Romā nodrošināja vietu Eiropas čempionāta finālā.

Sports Latvijas volejbolisti šodien aizvada pirmo spēli Eiropas Sudraba līgas finālā

Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien izbraukumā aizvadīs pirmo Eiropas Sudraba līgas finālsērijas spēli pret Ungārijas volejbolistiem.

Sports Vīriešu volejbola izlasē iekļauti 14 volejbolisti

Latvijas vīriešu izlases treneris Mihals Gogols ir nosaucis 14 volejbolistus startam Eiropas Sudraba līgas (ESL) sacensībās, kas notiks jūnijā, iformēja VS.LV Latvijas Volejbola federācijā.

Sports Toms Švans izcīna Portugāles volejbola čempionāta bronzas medaļu

Latvijas izlases pirmā tempa spēlētājs Toms Švans ir kļuvis par Portugāles volejbola čempionāta bronzas medaļas ieguvēju, ziņo Latvijas Volejbola federācija (LVF).