• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Anglijas regbisti otrajā puslaikā salauž Japānas pretestību

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 02:46, 18.09.2023


Anglijas regbija-15 izlase svētdien Nicā Pasaules kausa mačā ar rezultātu 34:12 (13:9) pārspēja Japānu.



Ceturtajā minūtē angļus ar soda sitienu vadībā izvirzīja Džordžs Fords, bet Rikija Macuda 15. un 23.minūtē realizēja divus soda sitienus, panākot 6:3 japāņu labā. Pēc tam Lūiss Ladlems veica angļiem pirmo piezemējumu šajā turnīrā un Fords izpildīja nekļūdīgu realizāciju - 26.minūtē 10:6. Četri punkti komandas šķīra arī dodoties pārtraukumā, jo soda sitieniem apmainījās Macuda un Fords.

Pēc Macudas soda sitiena 54.minūtē starp abām izlasēm bija vairs tikai punkts, bet pāris minūtes vēlāk Kortnijs Louvss atbildēja ar piezemējumu un Fords bija precīzs realizācijā - 20:12 angļu labā. Ar pacietīgu spēli angļi 67.minūtē uzlauza Japānas aizsardzību, nākamos septiņus punktus sagādājot Fredijam Stjuartam un Fordam.

Punktu spēlei angļi pielika ar ceturto piezemējumu un tika pie bonusa punkta. Bumbu ieskaites zonā nogādāja Džo Maršāns un realizāciju pievienoja Fords.

Par mača labāko spēlētāju tika atzīts Fords.

D apakšgrupā deviņi punkti divās spēlēs ir Anglija, pa pieciem vienā un divos mačos guvušas attiecīgi Samoa un Japāna, bet bez punktiem un Dienvidamerikas izlases Argentīna un Čīle, kas aizvadījušas attiecīgi vienu un divus dueļus.

Pasaules kausa izcīņa vairāk nekā pusotra mēneša garumā norisinās deviņās Francijas pilsētās, 20 valstsvienībām cīnoties par prestižo trofeju. Pirmajā posmā četrās apakšgrupās izlases aizvada viena apļa turnīru, labākajām divām iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Katras grupas pirmo triju vietu īpašnieces nodrošinās ceļazīmes uz 2027.gada Pasaules kausa izcīņu.

Francija pasaules meistarsacīkstes uzņem trešo reizi vēsturē un otro reizi - kā vienīgā rīkotāja. No deviņiem aizvadītajiem turnīriem pa trim reizēm čempionu kausu, kas nosaukts Viljama Veba Elisa vārdā, virs galvas cēluši Jaunzēlandes un Dienvidāfrikas Republikas regbisti, divi tituli ir Austrālijai, bet viens - Anglijai.

Pirms četriem gadiem Japānā notikušajā Pasaules kausā uzvarēja DĀR, kas finālā ar rezultātu 32:12 guva virsroku pār Angliju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports Portugāles regbisti Pasaules kausā izrauj uzvaru pār Fidži

Portugāles regbija-15 izlase svētdien Pasaules kausa finālturnīrā izrāva panākumu pār Fidži, kas par spīti zaudējumam iekļuva ceturtdaļfinālā, ārpus labāko astotnieka atstājot Austrāliju. C grupas pēdējā mačā Portugāle ar 24:23 (3:3) pārspēja Fidži.

Sports Īrijas regbisti uzvar Skotiju un sasniedz Pasaules kausa ceturtdaļfināli

Īrijas regbija-15 izlase sestdien noslēdzošajā apakšgrupas mačā guva uzvaru un Pasaules kausā nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā. Īri B grupas mačā ar 36:14 (26:0) pārspēja Skotiju, nodrošinot pirmo vietu grupā.

Sports Jaunzēlandes regbisti PK mačā sagrauj Urugvaju un iekļūst play-off turnīrā

Jaunzēlandes regbija izlase ceturtdien Lionā Pasaules kausa mačā sagrāva Urugvaju un nodrošināja vietu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Sports Par Latvijas regbija izlases galveno treneri kļuvis Mārtiņš Straume

Par Latvijas regbija-15 izlases galveno treneri apstiprināts Mārtiņš Straume, ziņo Latvijas Regbija federācija (LRF).