• Erlends,
  • Rolanda,
  • Rolands,
  • Ronalds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šāvēji Rašmane un Strautmanis PK pāru sacensībās izcīna 4.vietu (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 04:12, 16.09.2023


Latvijas šāvēji Agate Rašmane un Lauris Strautmanis piektdien Riodežaneiro Pasaules kausa posma pāru sacensībās šaušanā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē izcīnīja ceturto vietu.



Kvalifikācijā Rašmane sašāva 287 punktus un Strautmanis 291 punktu, latviešiem ar 578 punktiem uzrādot ceturto rezultātu un iekļūstot bronzas finālā, kurā bija jāsacenšas ar itāļiem Mariju Varrakjo un Paolo Monnu.

Bronzas duelī šaušanā uz precizitāti, kur uzvarētājiem jāsasniedz 16 punkti, par katru uzvarēto dueli iegūstot divus punktus un neizšķirtu vienu, Latvija zaudēja ar 2-16 un sacensības noslēdza ceturtajā vietā.

Pāru sacensībās startēja 27 dueti, finālā iekļūstot Serbijai un Ķīnai. No iekļūšanas lielajā finālā latviešus šķīra pāris punkti.

Jau ziņots, ka ceturtdien individuālajās sacensībās Emīls Vasermanis un Lauris Strautmanis ieņēma otro un trešo vietu, bet Agate Rašmane bija piektajā pozīcijā, kamēr Rihards Zorge - 34.vietā.

Pasaules kausa posms Riodežaneiro beigsies otrdien.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā viesos spēkojas ar Fēru salām

Latvijas vīriešu futbola izlase šodien UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā viesosies pie Fēru salu valstsvienības.

Sports Ābolam rezultatīva piespēle; Vilmanim debija AHL (VIDEO)

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Amerikas hokeja līgas (AHL) jaunās sezonas pirmajā mačā, kurā viņa pārstāvētā Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" izcīnīja panākumu pēcspēles metienos, bet debiju profesionālajā hokejā piedzīvoja Sandis Vilmanis, palīdzot Šarlotas "Checkers" pārspēt Raivja Ansona vienību Vilksbāras/Skrentonas "Penguins".

Sports Bļugeram gūti vārti NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva vārtus viņa un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā pēcspēles metienos savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā zaudē Ziemeļmaķedonijai

Latvijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Rīgā UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā ar rezultātu 0:3 (0:1) zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

Lasiet arī

Pasaule Zelenskis: Krievija gatavojas iesaistīt karā 10 000 Ziemeļkorejas karavīru

Krievija gatavojas iesaistīt karā pret Ukrainu 10 000 Ziemeļkorejas karavīru, ceturtdien paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Sabiedrība Rinkēvičs: Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu

Krievijas diktators Vladimirs Putins sapņo par Krievijas impērijas atjaunošanu un tas nav iespējams bez Ukrainas tās sastāvā, tādu viedokli drošības un ārpolitiskas forumā "Rīgas konference" pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Veselība Par piektdaļu samazinājies ar Covid-19 slimnīcās nonākušo skaits

Oktobra otrajā nedēļā Latvijā slimnīcās ievietoti 64 jauni Covid-19 pacienti, kas ir par 17 pacientiem mazāk nekā nedēļu iepriekš, kad slimnīcās atradās 81 pacients, liecina Slimību un profilakses centra (SPKC) monitoringa dati.