• Amālija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Boloņas Virtus pēc Skariolo atlaišanas varētu piesaistīt Banki

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 16:37, 15.09.2023


Itālijas A sērijas basketbola klubu Boloņas "Virtus" pēc galvenā trenera Serdžo Skariolo atlaišanas varētu vadīt Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki, savā "Twitter" kontā vēsta "Sportando.com" apskatnieks Alesandro Luidži Madži.


Foto: LETA

Skariolo tika atlaists no galvenā trenera amata tikai piektdien. Kluba paziņojumā norādīts, ka viens no iemesliem bija trenera izteikumi pirmssezonas preses konferencē, kurā viņš kritizējis komandas sastāvu pirms gaidāmās sezonas.

Tāpat no Boloņas kluba tika atlaists arī trenera asistents Andrea Diana.

Banki Pasaules kausa finālturnīrā tika atzīts par labāko treneri, nopelnot balvu ne tikai par izlases sniegumu finālturnīrā, bet arī visa cikla laikā. Pēc Banki stāšanās pie Latvijas izlases stūres latvieši 24 spēlēs izcīnījuši 21 uzvaru, pirms finālturnīrā 16 mačos tiekot pie 15 panākumiem.

Itāļu speciālists pagājušajā sezonā bija Francijas kluba Strasbūras SIG galvenais treneris, komandu atstājot pēc sezonas. Pasaules kausa laikā viņam piedāvājumu izteica Spānijas klubs Vitorijas "Baskonia", taču viņš to noraidīja.

Kā vēsta "Sportando.com", otrs kandidāts "Virtus" galvenā trenera amatam ir Valters de Rafaele, kurš kopš 2016.gada vadīja Venēcijas "Reyer".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Ko viņi te atnākuši?»: LOK vērtēs Ščerbatiha izteikumus par Latvijas armiju

Latvijas Olimpiskās komiteja (LOK) plāno vērtēt Latvijas Svarcelšanas federācijas vadītāja Viktora Ščerbatiha izteikumus par Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, vēsta "Latvijas Avīze".

Sports Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs ierindojās 17.vietā.

Sports Zināms, cik varētu saņemt paralimpieši un viņu treneri par saviem sasniegumiem 

Paralimpieši un viņu treneri par sasniegumiem paralimpiskajās spēlēs var pretendēt uz finansējumu 628 685 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Lasiet arī

Sports Banki: Esmu vīlies, ka nedevām vēl vienu iemeslu svinībām

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir vīlies, ka nedeva līdzjutējiem vēl vienu iemeslu svinībām, pēc zaudējuma olimpisko spēļu kvalifikācijas finālā atzina speciālists.

Sports Latvijas basketbolisti zaudē Brazīlijai un netiek uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā zaudēja Brazīlijai un neizcīnīja olimpisko ceļazīmi.

Sports Latvijas basketbolisti Olimpiādes kvalifikācijas finālā tiekas ar Brazīliju

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā tiksies ar Brazīliju.

Sports Latvijas basketbolisti iekļūst olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā

Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā uzvarēja Kamerūnu, iekļūstot finālā.