• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Audas futbolisti virslīgas mačā uzvar Metta komandu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 22:31, 15.09.2023


"Audas" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 29.kārtas ievadā Rīgā ar 3:1 (2:1) uzvarēja "Metta" futbolistus, kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu, kuru ieņems vismaz līdz svētdienai.



"Audai" divus vārtus guva Režinaldu Ramiriss un vienus pievienoja Abioduns Ogunniji, bet "Metta" rindās izcēlās Lūkass Vapne.

Mājiniece "Auda" vadībā izvirzījās desmitajā minūtē, kad 11 metru soda sitienu realizēja Ramiriss. Spēles 22.minūtē "Metta" veica uzreiz divas spēlētāju maiņas un četras minūtes vēlāk pēc Artjoma Puzirevska piespēles nekļūdīgs no tuvas distances bija Vapne - 1:1.

Spēles 37.minūtē "Auda" atgriezās vadībā pēc tam, kad Oskars Vientiess pieļāva kļūdu pie saviem vārtiem un turpinājumā Ogunniji raidīja bumbu mērķī. Otrā puslaika sākumā, 52.minūtē, Ramiriss soda laukumā tuvu līnijai saņēma bumbu uz krūtīm un ar sitienu no gaisa sita to tīklā - 3:1.

"Auda" virslīgā nav zaudējusi sešos mačos pēc kārtas un pēdējās divās spēlēs ar 2:0 uzvarēja "Daugavpili" un ar 1:0 guva panākumu pār Salaspils "Super Nova" vienību.

Kārtas turpinājumā sestdien paredzēts Rīgas derbijs, kurā RFS uzņems "Riga", kā arī "Daugavpils" viesosies pie "Jelgavas", bet 29. kārtas noslēgumā svētdien "Liepāja" savā laukumā tiksies ar "Valmieru" un "Super Nova" izbraukumā spēkosies ar "Tukums 2000"/"Telms".

Turnīra tabulas galvgalī ar 70 punktiem 28 spēlēs ir "Riga", kurai ar 67 punktiem seko RFS, šīm komandām pēdējā aplī cīnoties par čempiontitulu. Trešā ar 29 mačos 45 punktus guvusī "Auda", kurai ar 43 punktiem 28 cīņās seko "Liepāja" un ar 41 punktu 27 dueļos - "Valmiera". Sestā ir "Jelgava" ar 33 punktiem, tālāk ir "Metta" ar 29 punktiem, "Tukums 2000"/"Telms" ar 27 punktiem, "Daugavpils" ar 25 punktiem un pēdējo, desmito pozīciju ieņem Salaspils "Super Nova" ar astoņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.