• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lomažs necīnīsies par vietu Latvijas izlasē startam Pasaules kausā. Kāpēc?

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:08, 24.07.2023


Latvijas basketbolists Rihards Lomažs pēc ceļgala krustenisko saišu plīsuma nemēģinās iekļūt Latvijas valstsvienības sastāvā startam Pasaules kausā, pirmdien savā "Facebook" kontā raksta basketbolists.


Foto: LETA

Jau ziņots, ka Lomažs iedzīvojās savainojumā janvāra sākumā Vācijas bundeslīgas mačā. Kopš tā laika viņa iespējamā pievienošanās Latvijas izlasei bija zem jautājuma zīmes.

"Pasaules kauss tuvojas straujiem soļiem, tādēļ šoreiz esmu pieņēmis lēmumu atbalstīt komandu ārpus divpadsmitnieka," raksta basketbolists, piebilstot, ka paziņo par savu lēmumu, lai izbeigtu spekulācijas par viņa atgriešanos komandā startam Pasaules kausā.

"Pirmo reizi dzīvē pateicu vārdu "nē" valstsvienībai. Tas tiešām nav viegli, bet šoreiz tas būs pareizais lēmums, lai ar tīru prātu un bez liekiem jautājumiem varu gatavoties sezonai," raksta Lomažs, pateicoties par atbalstu pēc traumas gūšanas.

Jau vēstīts, ka vasaras sākumā basketbolists fiziskās sagatavotības trenera un fizioterapeita Ivara Ikstena vadībā aizvadīja treniņus un bija gatavs jau līdz Latvijas izlases treniņnometnei jūlija beigās mēģināt doties basketbola laukumā.

2023.gada Pasaules kausa finālturnīrā, kas no 25.augusta līdz 10.septembrim norisināsies Indonēzijā, Japānā un Filipīnās, pirmo reizi vēsturē vietu nodrošinājusi ir arī Latvijas vīriešu basketbola izlase.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.