Anglijas U-21 futbola izlases triumfē Eiropas čempionātā

Sports / futbols
LETA 01:46, 09.07.2023 0

Anglijas U-21 vīriešu futbola izlase sestdien Gruzijas pilsētā Batumi triumfēja Eiropas čempionātā.

 

Anglijas futbolisti finālā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja vienaudžus no Spānijas.

Angļi izvirzījās tikai pirmā puslaika kompensācijās laikā, kad Koula Pālmera sitienu pielaboja Kērtiss Džounss un panāca 1:0.

Otrā puslaika sākumā pēc spēlētām sešām minūtēm spāņi atguva vārtus, taču tika iesaistīta VAR un konstatēta aizmugures stāvokļa dēļ vārti netika ieskaitīti.

Spānijai bija iespēja izraut neizšķirtu kompensācijas laika izskaņā, kad pēc video atkārtojuma noskatīšanās galvenais tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu uz Anglijas vārtiem, taču "pendeli" nerealizēja Spānijas kapteinis Ābels Ruiss.

Anglijas futbolisti noslēdza Eiropas čempionātu bez ielaistiem vārtiem, aizvadot kopā sešas "sausās" spēles.

Pirms tam pusfinālos Anglija ar 3:0 pārspēja Izraēlu, bet Spānija ar 5:1 sagrāva Ukrainu, kuras sastāvā ir "Valmieras" pussargs Ivans Želizko.

Visas četras pusfinālistes pēc uzvarām ceturtdaļfinālos jau bija nodrošinājušas vietu 2024.gada Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Andžejs Ļebedevs otro reizi karjerā uzvar Eiropas spīdveja čempionātā

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien Polijā Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) ceturtajā posmā ieņēma piekto vietu un nodrošināja uzvaru kopvērtējumā, otro reizi karjerā kļūstot par Eiropas čempionu, bet otrs Latvijas spīdvejists Jevgeņijs Kostigovs ierindojās 17.vietā.

Sports Zināms, cik varētu saņemt paralimpieši un viņu treneri par saviem sasniegumiem 

Paralimpieši un viņu treneri par sasniegumiem paralimpiskajās spēlēs var pretendēt uz finansējumu 628 685 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Sports Ostapenko zaudē Gvadalaharas turnīra pirmajā mačā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Gvadalaharas "WTA 500" tenisa turnīra pirmajā spēlē,

Lasiet arī

Sports Portugāle astotdaļfinālā izcīna uzvaru pēcspēles sitienu sērijā

Portugāles vīriešu futbola izlase pirmdien Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfinālā izcīnīja uzvaru pēcspēles sitienu sērijā un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Sports Portugāle un Francija šodien cīnīsies par iekļūšanu EČ futbolā ceturtdaļfinālā

2024.gada Eiropas čempionātā šodien Vācijā tiks noskaidrotas vēl divas ceturtdaļfinālistes, par vietu labāko astotniekā cīnoties Portugālei ar Slovēniju un Francijai ar Beļģiju.

Sports Francijas un Anglijas futbolisti aizvada pēdējās spēles apakšgrupu turnīrā

2024.gada Eiropas čempionāta favorītes Francija un Anglija šodien aizvadīs apakšgrupu turnīra pēdējos mačos, lūkojot izcīnīt pirmās vietas savās grupās.

Sports Eiropas futbola čempionātā tiks izspēlētas pēdējās B grupas spēles

Šodien Eiropas futbola čempionātā ar Spānijas un Albānijas, kā arī Horvātijas un Itālijas cīņām beigsies B apakšgrupas turnīrs.