• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lietuvas basketbolists Sabonis saņēmis 217 miljonus dolāru vērtu līgumu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 14:52, 02.07.2023


Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Sakramento "Kings" pagarinājusi vienošanos ar lietuviešu centra pozīcijas spēlētāju Domantu Saboni uz vēl četriem gadiem, vēsta Ziemeļamerikas mediji.



Saboņa pašreizējā līgumā bija palicis viens gads un tika noslēgta jauna vienošanās uz vēl četriem gadiem. ESPN basketbola apskatnieks Edriens Vodžnarovskis norādīja, ka tiks mainīta līguma summa atlikušajai sezonai tajā un 19,4 miljonu ASV dolāru vietā lietuvietis saņems 22 miljonus dolāru, bet vēl 195 miljoni no jaunā līguma tiks sadalīti uz četrām sezonām.

Tāpat arī savā pašreizējā komandā paliks Rasels Vestbruks, kurš vienojies ar Losandželosas "Clippers" par divu gadu līgumu 7,8 miljonu ASV dolāru vērtībā. Viņš pārcēlās februārī vispirms no Losandželosas "Lakers" pārcēlās uz Jūtas "Jazz" komandu, kur neaizvadīja nevienu spēli. "Jazz" no viņa pakalpojumiem atteicās, bet pēc līguma izpirkšanas aizsargs vienojās ar "Clippers".

Savukārt Dilons Brukss no Memfisas "Grizzlies" pārcelsies uz Hjūstonas "Rockets", ar kuru noslēgs līgumu uz četriem gadiem par 80 miljoniem ASV dolāru. Tāpat "Rockets" piesaistīja austrāliešu centra spēlētāju Džoku Lendeilu, noslēdzot ar viņu vienošanos uz četriem gadiem par 32 miljoniem dolāru. Aizvadītajā sezonā austrālietis spēlēja Fīniksas "Suns".

Jau ziņots, ka "Rockets" uz trīs gadiem arī noslēgs vienošanos ar Toronto "Raptors" līderi Fredu Vanvlītu, kurš 2019.gadā ar "Raptors" kļuva par NBA čempionu.

Ņujorkas "Knicks" piesaistījusi Goldensteitas "Warriors" aizsargu Donti Devinčenco, ar kuru tiks noslēgts līgums uz četriem gadiem par 50 miljoniem ASV dolāru.

Kā vēstīts, TNT un "Bleacher Report" žurnālists Krists Heiness piektdien ziņoja, ka Latvijas basketbolists Porziņģis un Bostonas "Celtics" vienosies par līguma pagarināšanu. Līgums tiks pagarināts uz divām sezonām līdz 2026.gadam par aptuveni 60 miljoniem ASV dolāru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Pasaule Leiena sola miljardiem eiro palīdzību plūdu skartajiem reģioniem

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena ceturtdien plūdu piemeklētajā Polijas pilsētā Vroclavā apsolījusi miljardiem eiro lielu palīdzību plūdu skartajiem reģioniem Eiropā.

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Libānā divās dienās sakaru ierīču eksplozijās gājuši bojā 37 cilvēki

Libāna otrdien un trešdien peidžeru un rāciju sprādzienos nogalināti 37 cilvēki un 2931 ievainots, ceturtdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).