• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šodien Jūrmalā Graudiņa/Samoilova cīnīsies par medaļām

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:44, 18.06.2023


Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova šodien Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posmā Jūrmalā cīnīsies par godalgām.



Latvijas duets, kas turnīrā izsēts ar pirmo numuru, plkst.11 centrālajā kortā aizvadīs pusfinālu, kurā spēkosies ar kanādietēm Melisu Umanu-Paredesu un Brendiju Vilkersoni (3.).

Otrā sieviešu pusfinālā, kas sāksies plkst.12, tiksies brazīlietes Taina Silva/Viktorija Lopesa (6.) un šveicietes Esme Bebnere/Zoē Veržē-Deprē (11.).

Pēc tam tiks aizvadīti abi vīriešu turnīra pusfināli. Pirmajā spēkosies Brazīlijas duets Vitors Felipe Gonsalviss/Renato Lima de Karvaļu (11.) un Austrālijas pāris Tomass Hodžess/Zakerijs Šūberts (20.), bet otrā pusfinālā tiksies divas Brazīlijas komandas - Evandrs Gonsalvess Oliveira/Arturs Diegu Marianu (7.) un Andrē Lojola/Žorži Vanderlejs (1.).

Pēc pusfināliem paredzētas spēles par godalgām.

Graudiņa/Samoilova sāka turnīru Jūrmalā ar divām uzvarām grupas spēlēs, bet pēc tam ar 2-0 astotdaļfinālā pārspēja Somijas duetu Nīna Ahtiainena/Tara Lahti, kam sekoja panākums ceturtdaļfinālā pār itālietēm Margeritu Biankinu un Klaudiju Skampoli ar tādu pašu rezultātu.

Sestdien ceturtdaļfinālu nepārvarēja Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kamēr Anete Namiķe un Varvara Brailko piektdien piedzīvoja divas neveiksmes, noslēdzot turnīru dalītā 19.vietā.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, lai latviešiem būtu lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, bet uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā ir pieteikti sportisti no 32 dalībvalstīm.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Pasaule Slovākijā tūkstošiem cilvēku protestē pret kultūras ministri

Slovākijā tūkstošiem cilvēku ceturtdien izgāja demonstrācijās, protestējot pret kultūras ministres Martinu Šimkovičovu, kuru kritiķi apsūdz cenzūrā un valsts finansējuma sliktā pārvaldībā.

Pasaule Leiena sola miljardiem eiro palīdzību plūdu skartajiem reģioniem

Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena ceturtdien plūdu piemeklētajā Polijas pilsētā Vroclavā apsolījusi miljardiem eiro lielu palīdzību plūdu skartajiem reģioniem Eiropā.

Sabiedrība Piektdiena gaidāma visai saulaina

Piektdien Latvijā izklīdīs migla un valsts lielākajā daļā spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Libānā divās dienās sakaru ierīču eksplozijās gājuši bojā 37 cilvēki

Libāna otrdien un trešdien peidžeru un rāciju sprādzienos nogalināti 37 cilvēki un 2931 ievainots, ceturtdien pavēstīja Libānas veselības ministrs Firass Abiads.