• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Graudiņa/Samoilova aizraujošā duelī izcīna trešo vietu Jūrmalas sacensībās

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 17:02, 18.06.2023


Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien izcīnīja trešo vietu Pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Challenge" posmā Jūrmalā, bet par sacensību uzvarētājām kļuva kanādietes Melisa Umana-Paredesa un Brendija Vilkersone.


Foto: LETA

Latvijas duets, kas turnīrā izsēts ar pirmo numuru, cīņā par trešo vietu ar 2-1 (21:11, 20:22, 15:13) pieveica Brazīlijas pāri Taina Silva/Viktorija Lopesa (6.).

Latvijas duets bija labāks uzbrukumā, gūstot vairāk punktu nekā pretinieces (35:32), blokā (4:3) un mazāk kļūdījās (5:12). Brazīlietes labāk servēja, gūstot sešus punktus, kamēr latvietēm tas pa spēkam bija piecreiz.

Par sniegumu Jūrmalā Graudiņa un Samoilova nopelnīja 720 pasaules ranga punktus.

Finālcīņā Umana-Paredesa un Vilkersone (3.) ar 2-0 (21:17, 21:17) pārspēja Šveices duetu Esme Bebnere/Zoe Veržē-Deprē (11.).

Jau ziņots, ka pusfinālā Latvijas pāris ar 0-2 (17:21, 16:21) zaudēja Umanai-Paredesai un Vilkersonei, bet Silva/Lopesa ar 0-2 (15:21, 19:21) piekāpās Šveices duetam Bebnere/Veržē-Deprē.

Graudiņa/Samoilova turnīru Jūrmalā sāka ar divām uzvarām grupas spēlēs, astotdaļfinālā ar 2-0 pārspēja Somijas duetu Nīna Ahtiainena/Tara Lahti, bet ceturtdaļfinālā ar tādu pašu rezultātu - itālietes Margeritu Biankinu un Klaudiju Skampoli.

Anete Namiķe un Varvara Brailko piektdien piedzīvoja divas neveiksmes, noslēdzot turnīru dalītā 19.vietā, bet vīriešu turnīrā sestdien ceturtdaļfinālu nepārvarēja Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Pagājušajā gadā, kad BPT sacensības tika rīkotas pirmo gadu, Jūrmalā notika prestižākais "Elite 16" sērijas turnīrs, bet šogad tiek rīkots pēc ranga otrais "Challenge" posms, lai latviešiem būtu lielākas iespējas startēt un cīnīties par godalgām.

Pērn neviens no Latvijas pāriem, kas piedalījās pamatturnīrā, neiekļuva ceturtdaļfinālā, bet uzvaru svinēja Itālijas vīriešu un Kanādas sieviešu dueti.

Turnīrā ir pieteikti sportisti no 32 dalībvalstīm.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.