• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Smaiļotājs Akmens izcīna uzvaru Pasaules kausa posmā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 16:38, 27.05.2023


Latvijas smaiļotājs Roberts Akmens sestdien Poznaņā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa posma 200 metru distancē.


Foto: LETA

Akmens bija ātrākais piektdien notikušajās priekšsacīkstēs un pārliecinoši uzvarēja arī sestdien notikušo pusfinālu, finišēdams 37,46 sekundēs.

A finālā latvietis finiša līniju šķērsoja pirmais 36,79 sekundēs, par 0,14 sekundēm pārspējot pasaules un Eiropas čempionātos vairākas godalgas izcīnījušo zviedru Peteru Menningu. Trešo vietu izcīnīja ukrainis Oleksandrs Zaicevs, kurš uzvarētājam zaudēja 0,58 sekundes.

B fināla šajās sacensībās iekļuva Deniss Volkovs, kurš neizgāja uz starta un ierindojās 18.pozīcijā no 30 startējušajiem smaiļotājiem.

200 metru smaiļošanas sprinta nebūs 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu programmā, sportistiem individuāli sacenšoties 500 un 1000 metros.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Pasaule ASV apstiprina bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu dolāru vērtībā

ASV Valsts departaments apstiprinājis bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu ASV dolāru vērtībā, paziņojis Pentagons.

Sabiedrība Plāno piešķirt vēl trīs miljonus eiro Rīgas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem

Rīgas dome plāno piešķirt papildu aptuveni trīs miljonus eiro galvaspilsētas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem, paredz šonedēļ Satiksmes un transporta lietu komisijas atbalstītais lēmumprojekts.

Pasaule EP žurnālistikas balvu piešķīris projektam par pazudušiem migrantu bērniem

Eiropas Parlaments (EP) Dafnes Karuanas Galicijas 2024.gada žurnālistikas balvu piešķīris projektam "Lost in Europe", kas pētījis vairāk nekā 50 000 nepavadītu bērnu migrantu bezvēsts pazušanu.

Sports Štolcermanis Itālijas F-4 čempionātu noslēdz trešajā vietā debitantu ieskaitā

Latvijas autosportists Tomass Štolcermanis svētdien Itālijas "Formula 4" (F-4) čempionātu noslēdza trešajā vietā debitanti ieskaitē un bija devītais kopvērtējumā.