• Alīna,
  • Rūsiņš,
  • Sandris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfināla pāru favorīti

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 17:43, 26.05.2023


Šodien ar četriem mačiem tiks noskaidroti tālākie medaļu pretendenti. Mūsu “OlyBet” bukmeikeru prognozēs vislielākajā favorītu lomā atrodas Latvijas pretinieki Zviedrijas hokejisti, kuru uzvaras pamatlaikā iespēja novērtēta ar koeficientu 1,43, savukārt uz Latviju tas ir 7,00.



Runājot par savstarpējām spēlēm, tad statistika nerunā par labu mūsējiem. Pasaules čempionātos mūsēji spējuši uzvarēt tikai vienu reizi - 2009. gadā Šveicē “bullīšos”. Tieši Zviedrija bija Latvijas pēdējā pretiniece, kad iekļuvām ¼ finālā 2018. gadā Dānijā. Toreiz sīvā cīņā piekāpāmies 2:3. Kas interesanti - šis būs labākā mazākuma, kas ir Latvijai, pret vienu no labākajiem vairākumiem - zviedri šajā rādītājā ir trešajā vietā. Turklāt grupu turnīrā komanda piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu papildlaikā. Labā ziņa ir tā, ka Latvija pēdējos četros no pieciem mačiem zaudējusi tikai ar vienu vārtu starpību un spēles allaž bijušas sīvas.

Vēl vienā pārī sacentīsies Šveice un Vācija, drošiem favorītiem esot šveiciešiem, kuriem vienīgais zaudējums ir tieši pret Latviju noslēdzošajā grupu turnīra spēļu kārtā. Tiesa, tas no turnīra tabulas viedokļa neko nemainīja un Šveice ieņēma pirmo vietu grupā tāpat. Savukārt Vācija Tamperes grupā palika ceturtajā vietā. Uz Šveices uzvaru pamatlaikā mūsu eksperti piedāvā koeficientu 1,53. Tikmēr par potenciāli aizraujošāko dueli tiek uzskatīta Somijas un Kanādas cīņa, nelielā favorītu lomā esot somiem - koeficients 2,32. Somijas izlase ir aktuālā pasaules čempione. Vai mums būs jauns čempions jau uzreiz pēc pirmās “play-off” kārtas?

Intriģējošs liekas arī ASV un Čehijas duelis. Amerikāņi aizvadīja lielisku grupu turnīru, guva 34 vārtus un nav vēl izjutuši zaudējuma rūgtumu, turklāt sešas no septiņām uzvarām nākušas pamatlaikā. Vienīgā divu punkta uzvara tika izcīnīta tieši pret Latvijas pretiniekiem Zviedriju. Tāpēc arī šajā ASV ir favorītu lomā, koeficientam esot 1,94. Tiesa, Čehija aizvien uzskatāma par bīstamu komandu un mēdz turnīra gaitā iespēlēties. Šis un Vācijas - Šveices mačs sāksies 16:20, bet abi pārējie ar mājinieku izlašu dalību 20:20. Visas likmju iespējas ir iespējams aplūkot “OlyBet” sporta totalizarota mājas lapā šeit.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Lasiet arī

Sports Mogo/LSPA hokejisti Jelgavā kļūst par OHL čempioniem

"Mogo"/LSPA hokejisti ceturtdien Jelgavā kļuva par Hokeja līgas (OHL) čempioniem.

Sports Latvijas vīriešu hokeja izlase pēcspēles metienos pārspēj Austriju

Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien Rīgā pārbaudes spēlē pēcspēles metienos pārspēja Austriju.

Sports Latvijas hokejistēm zaudējums pēcspēles metienos trešajā mačā

Latvija ar 3:4 (1:0, 2:3, 0:0, 0:0, 0:1) zaudēja Slovēnijai.

Sports Latvijas hokejistes turnīru sāk ar pārliecinošu zaudējumu Slovākijai (VIDEO)

Latvijas sieviešu hokeja izlase svētdien Rīgā pasaules čempionāta (PČ) pirmās divīzijas B grupas turnīra pirmajā spēlē ar rezultātu 1:7 (1:1, 0:6, 0:0) zaudēja Slovākijai.